A hétvége sztárja: mascarponés, sütőtökös tekercs

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Használd ki a sütőtökszezont, ne felejtsd el a hétvégét egy mennyei desszerttel megkoronázni.

A hétvége sztárja: mascarponés, sütőtökös tekercs
Fotó: Shutterstock

Mascarponés, sütőtökös tekercs

Hozzávalók a tésztához: 20 deka sütőtök, 4 evőkanál liszt és cukor, 1 csipet fahéj, fél csomag sütőpor, 1 csomag vaníliás cukor, 2 tojás A krémhez: 25 deka mascarpone, 2 csomag vaníliáscukor, 5 deka porcukor és vaj

Így készítsd el:

Keverd el a tésztához a cukrot a tojásokkal és a sütőtökpürével. Add hozzá a további hozzávalókat, majd dolgozd jól össze és öntsd bele egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Tedd a sütőbe a tésztát, süsd 180 fokon negyedóra alatt készre. A krémhez keverd el a mascarponét a többi hozzávalóval. Ha kihűlt a piskóta, tekerd föl egy konyharuha segítségével. Ezután töltsd meg a krémmel, majd tekerd fel. Tedd legalább egy órára a hűtőbe, majd fogyaszthatod is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője