A legromantikusabb Valentin-napi vacsora vár rád: itt biztosan tökéletes lesz a randi

2019.február.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ráérős romantikára vágysz a szerelmesek napján, zizzenő okostelefonok, vibráló képernyők, neonfény nélkül, miközben egymásra hangolódva a magyar gasztronómia legizgalmasabb fogásai kerülnek a tányérodra, értő gondoskodással, kedves visszafogottsággal? Tölts egy felejthetetlen estét a szerelmeddel Valentin napon a Gundel étteremben!

A Gundel meghajlítja a kulináris tér-időt: visszarepít a boldog békeévekbe, amikor a főváros talán legvidámabb kiszögellésében boldogan habzsolta és élvezte az életet az úri középosztály. És kilőhet a fényes jövőbe, hiszen Litauszki Zsolt Gundel-hagyományokon alapuló konyhája mindig a trendek élén jár, és újabbnál újabb meglepetésekkel kápráztatja el lelkes közönségét.

A Gundel étterem Valentin-napkor is ügyel rá, hogy a magas minőség, a hagyományőrzés és a kísérletező kedves párban járjon a romantika intimitásával és az érzékek
kiélesítésével.
Február 14-én, 15-én és 16-án exkluzív Litauszki Zsolt executive séf Valentin-napi öt fogásos menüjét vonultatja fel, Koór Kitti head sommelier borajánlásával.

Döntsd el te melyik finomság kerüljön a tányérodra! Előételek közül citrusokkal pácolt pisztráng zöldalmával, cékla veloute, túrógaluskával, homoktövis sorbet fogások közül választhatsz. Választható főételeknél a gyöngytyúkmell gesztenyével és gránátalmával vagy tőkehal petrezselyem rizottóval és tormahabbal is felsorakozik. Desszertként pedig málnás rubyt tálalnak, amihez szabadon választhatsz a borsor-egy pohár pezsgő hibiscusvirággal, Mádi Borház- Imádlak Cuvée, St. Andrea- Örökké-kínálatából.

A Valentin-napi menü ára a borokkal/pezsgővel 19.900 Ft/fő. A kézműves macaronválogatás a ház exkluzív ajándéka a menü mellé.
Foglalj asztalt még ma a gundel.hu/valentin-nap/ oldalon, a +3618898111 telefonszámon vagy az info@gundel.hu emailcímen.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője