Grilldélután a csajokkal? Mutatjuk az új kedvenc helyed!

2018.június.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Megérkezett a nyár és vele együtt a feledhetetlen kerti grillezés élménye. Június 7-től csütörtökönként Budapest bohém-negyedében minden bizonnyal az ARAZ Étterem válik a perzselő nyár illatainak és ízeinek egyik fellegvárává. A belvárosi étterem által életre hívott, hetente megrendezésre kerülő kezdeményezés korlátlan étel- és italfogyasztással teszi feledhetetlenné a fülledt nyárestéket.

A Barka Áron, Chef de Cuisine által megálmodott szortiment szerves részét képezi a többféle hideg előétel és a minden elemében izgalmas leveskínálat. A vendégek egyéni kívánsága szerint elkészített, izzó parázson sülő húsok között megtalálhatóak éppúgy a szárnyasok, mint a BBQ oldalas vagy a sajátkezűleg összeállítható hamburgerhez nélkülözhetetlen, házi készítésű húspogácsa. Köretként – nyár lévén – elsősorban a könnyebb opciók dominálnak, a megannyi friss, roppanós zöldség között megtalálható a kínálatban az amerikai partikra jellemző, fóliában sült burgonya és a nagy népszerűségnek örvendő, éttermekben amúgy ritkán előforduló csöves kukorica is.

A gasztronómiai élmény lezárásaként megéri engedni a desszert pult csábításának, hiszen olyan ínyencségek kerülnek a büfépultra, mint a mascarpone krémmel töltött vörös bársonytorta (velvet cake), a málnaraguval megbolondított mogyorós blondie vagy a mályvacukorral készített szilvás cobbler.

A korlátlanul fogyasztható italcsomag olyan közkedvelt, nyári frissítőket tartalmaz, mint a rozéfröccs, az Aperol Spritz és a csapolt sör (az alkoholmentes lehetőséget keresőknek a házi készítésű, gyümölcsös limonádé), amely szintén arról árulkodik, hogy az est megálmodóinak célja kétségkívül a hétköznapokból való kiszakadás, a gondtalan kikapcsolódás, a baráti összejövetelek páratlan lehetőségének megteremtése volt.

Mindezt megfűszerezve DJ Starsky pörgős latin zenéivel, valamint az ARAZ Étterem belsőteraszának utánozhatatlan, sajátos hangulatával, a belváros közepén hetente megrendezésre kerülő BBQ-parti akár romantikusan kettesben, akár nagyobb baráti társasággal tökéletes nyáresti programnak ígérkezik.

Foglalj aszatalt még ma az araz.hu oldalon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője