Holnap este egy csúcsragadozóval találkozhatsz a Lupán

2019.július.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Lupa idei gasztroestjeinek egyik leglátványosabb eseménye ígérkezik július 11-én, este fél 8-tól, amikor Budapest tengerpartjának pálmafás környezetében megtudhatjuk, hogyan kell kifilézni és elkészíteni professzionális módon a "mélyvizek magányos vadászát", a kardhalat, amit helyben meg is kóstolhatunk. A belépő a Lupára aznap 19 órától már ingyenes.

Érdemes lesz kilátogatni július 11-én a Lupa Beachre, nem csupán a karibi hangulatot idéző "tengerpart" miatt, de akkor lesz egyrészt a Lupa születésnapja, másrészt az idén már hagyományteremtő szándékkal indított Lupa Beach Gasztro Estek talán legizgalmasabb eseménye, a tó Myfish seafood teraszán.

"Három szó elegendő arra, hogy jellemezni tudjuk soron következő Lupa gasztroestünk főszereplőjét, a kardhalat: különleges, extravagáns, ínyenc" – meséli Szabó Péter halszakértő, aki bemutatja majd a "magányos kóbor" bontását, számos érdekes információval fűszerezve.

"A 60 kg-os kardhalunkat most egy workshoppal egybekötött bemutató keretén belül kifilézzük, szeleteljük és füstölgő faszénparázs felett el is készítjük" – teszi hozzá a szakértő, aki szerint a legnemesebb borjúhúsra emlékeztető hal íze még a legigényesebb ínyenceknek is tetszeni fog, de "nem csak hedonista műkedvelők jelentkezését várjuk erre a látványos eseményre." Mindemellett a Lupa Beach Gasztro Est keretében "Budapest tengerpartjának" többi büféjében és éttermében is érdekes tengeri fogásokkal várják az érdeklődőket.

A kardhal vacsora regisztrációhoz kötött, jelentkezni a peter.szabo@osztrigasommelier.hu e-mail címen lehet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője