Hozd ki a legtöbbet a fagyiból: házi oreós fagyikehely

2019.július.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nyári forróságban nincs is jobb egy hűsítő fagyinál. Valószínűleg mindenki tart otthon egy fagyit a hűtőjében. Mi mindenképpen tanácsoljuk, hogy mindig legyen a mélyhűtődben sima vaníliafagyi. Ezt ezerféleképpen felhasználhatod.

A vaníliafagyival szuper jegeskávét készíthetsz, egy forró almáspite mellé még télen is imádni fogod. És attól sem kell félned, hogy túl snassz vendégváró, mert egy kis kreativitással olyan fagyikehely varázsolható belőle, hogy még a cukrászdában se csinálnak olyat. Mutatunk két tuti trükköt.

Házi fagyikehely

Hozzávalók: Friss gyümölcs, vaníliafagylalt, mandulaforgács, oreo keksz, csoki, és karamellszirup

Így készítsd el:

Egy fagyikanál segítségével adagolj ki egy sütőpapírral borított tálcára ízlés szerint fagyigombócokat és tedd a mélyhűtőbe. Közben törd össze a kekszet, mosd meg a gyümölcsöket, majd szeleteld fel. Ha kész vagy, készíts elő két tálkát, amiben a végeredményt tálalod. Hintsd meg az egyik alját csokisziruppal, a másikat pedig béleld ki a gyümölcsszeletekkel. A csokis verzióhoz forgasd bele tetszés szerint a gombócokat a kekszmorzsába, majd helyezd a sziruppal kibélelt tálkába. Tegyél a tetejére a kekszből. Forgasd a megmaradt gombócokat mandulaforgácsba, rakd a gyümölccsel kibélelt tálkába, majd locsold meg karamellsziruppal. És voilá, máris kész a mutatós, és egyébként szuperfinom fagyikehely!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője