Scroll
Glamour
Előfizetés

Glamour
2021. január-február

Előfizetek

Glamour
Glamour
  • Glamour business
  • Sztárok Sztárok
    • Sztárhírek
    • Tedd & Ne tedd
    • Monitor
    • GLAMOUR Channel
  • Divat Divat
    • Divathírek
    • Shoppingtipp
    • Gardróbnapló
  • Szépség Szépség
    • Szépséghírek
    • Shoppingtipp
    • Frizura
  • Életstílus Életstílus
    • Glamour Mami
    • Horoszkóp
    • G-életstílus
    • G-Test
    • G-szex
    • Foodporn
    • Intim bajok
  • Többi Többi
    • Nagykövet
    • GLAMOUR Gardróbfrissítés
    • Glammies
    • Women of the year

Foodporn

Így készítheted el a szuperegészséges málnás-áfonyás granolaszeletet

Csáti Melinda

|

2021.01.08.

Fotó: Bolega Niki

Tedd

Ne tedd

Itt az ideje leporolni a kedvenc sportcipődet, kidobni az egészségtelen alapanyagokat az éléskamrádból, hogy idén végre tényleg belevághass egy új friss, energikus, egészséges életmód megvalósításába. Ebben segítenek neked Porkoláb Eszer dietetikus, a Hester`s Life granolák megálmodójának fantasztikus receptje.

Málnás-áfonyás granolaszelet 
Hozzávalók négy-öt főre: 150 gramm aprószemű zabpehely, 150 gramm Hester’s Life Coconut granola, 300 gramm magozott datolya, 100 gramm mandula, 50 ml víz, 1 csipet só, 200 gramm fagyasztott málna, 150 gramm fagyasztott áfonya, 40 gramm chiamag, kókuszreszelék a szóráshoz

Így készítsd el
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Aprítsd fel egy aprítógépben a zabpelyhet, a granolát egy csipet sóval és tedd félre. A mandulát is daráld meg, add hozzá a datolyát és vizet, folytasd a műveletet addig, míg pépes állagot nem kapsz. Dolgozd össze a datolyát és a granolás zabpelyhet és sütőpapírral, nyomkodd egy sütőpapírral kibélelt hőálló (kb. 20X20centis) tálba. Süsd tizenöt percig, ezután hagyd teljesen kihűlni. A málnát forrald fel egy lábasban, adj hozzá 20 gramm chiamagot. Ha kihűlt turmixold le, végezd el ugyanezt a műveletet az áfonyával is. Miután minden kihűlt, kanalazd rá a málnás pürét a zabos alapra, majd arra az áfonyás chiás keveréket. Végül szórd meg durvára aprított mandulával és kókuszreszelékkel.

A fenti recept korábban a GLAMOUR magazin 2020. áprilisi számában jelent meg.


                

SZERETNÉL ELSŐKÉNT ÉRTESÜLNI HÍREINKRŐL?
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZOM
FELIRATKOZOM

További cikkeink

  • Ezt a diétás csokitortát ki kell próbálnod!

    Ezt a diétás csokitortát ki kell próbálnod!

  • Indítsd a hetet ezzel a francia finomsággal: spentós-lazacos quiche

    Indítsd a hetet ezzel a francia finomsággal: spentós-lazacos quiche

  • Léböjtkúrára készülsz? A Superjuice levek megálmodója mennyei italokat ajánl hozzá

    Léböjtkúrára készülsz? A Superjuice levek megálmodója mennyei italokat ajánl hozzá

  • Alakbarát ricottás cukkini recept

    Alakbarát ricottás cukkini recept

  • Ezek a növények az egekbe tolják a boldogsághormonjaidat

    Ezek a növények az egekbe tolják a boldogsághormonjaidat

  • Így kezdd a gluténmentes életet

    Így kezdd a gluténmentes életet

  • Ha még nem unod a lencsét, próbáld ki a mustáros-joghurtos változatát

    Ha még nem unod a lencsét, próbáld ki a mustáros-joghurtos változatát

  • A tökéletes újévi fogás: lencse krémleves

    A tökéletes újévi fogás: lencse krémleves

Előfizetés Impresszum Felhasználás és adatvédelem Kapcsolat Hírlevél RSS Médiaajánlat Adaptive
USA Németország Spanyolország Anglia Lengyelország Románia Brazília Mexikó Hollandia Oroszország Bulgária Dél-Afrika
® Ringier Axel Springer Magyarország Kft. 2000-2021 | ® Condé Nast Digital Ltd. 2017