Scroll
Glamour
Előfizetés

Glamour
2021. január-február

Előfizetek

Glamour
Glamour
  • Glamour business
  • Sztárok Sztárok
    • Sztárhírek
    • Tedd & Ne tedd
    • Monitor
    • GLAMOUR Channel
  • Divat Divat
    • Divathírek
    • Shoppingtipp
    • Gardróbnapló
  • Szépség Szépség
    • Szépséghírek
    • Shoppingtipp
    • Frizura
  • Életstílus Életstílus
    • Glamour Mami
    • Horoszkóp
    • G-életstílus
    • G-Test
    • G-szex
    • Foodporn
    • Intim bajok
  • Többi Többi
    • Nagykövet
    • GLAMOUR Gardróbfrissítés
    • Glammies
    • Women of the year

Foodporn

Mindenmentes farsangi fánk, ahogy te szereted

Csáti Melinda

|

2021.02.21.

Shutterstock

Tedd

Ne tedd

Szerencsére ma már nem kell lemondanod az édes élvezetekről azért, mert valamilyen ételérzékenységed van. Az alábbi variáció tökéletes alternatíva lehet, ha nem akarsz lemaradni a farsangi fánk adta élvezetekről.

Mentes fánk

Hozzávalók: 40 deka gluténmentes liszt, 3 deci kókusztej, 3 evőkanál eritrit,1 csomag gluténmentes sütőpor, 1 citrom reszelt héja, 1 csipet só, 2 teáskanál útifűmaghéj, olaj, cukromentes lekvár vagy mogyorókrém, gyümölcs

Így készítsd el:

Futtasd fel a tejben az élesztőt, majd tíz perc letelte után, tedd a többi alapanyaggal egy tálba és dolgozd jól össze. Hagyd legalább fél órát pihenni, amikor letelt az idő, nyújtsd ki egy lisztezett deszkán. Formálj korongokat és pihentesd a tésztát további tíz percig. Süsd ki a fánkokat forró olajban. Fogyaszd cukormentes lekvárral, mogyorókrémmel, pudinggal, gyümölccsel

SZERETNÉL ELSŐKÉNT ÉRTESÜLNI HÍREINKRŐL?
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZOM
FELIRATKOZOM

További cikkeink

  • A tél kedvenc desszertje: Gőzgombóc, mint a hüttékben

    A tél kedvenc desszertje: Gőzgombóc, mint a hüttékben

  • Hozd el a konyhádba Ausztria ízeit!

    Hozd el a konyhádba Ausztria ízeit!

  • Magyarországra is megérkezett az OREO és Lady Gaga kollaborációja

    Magyarországra is megérkezett az OREO és Lady Gaga kollaborációja

  • Ilyen finom nutellás fánkot még soha nem ettél

    Ilyen finom nutellás fánkot még soha nem ettél

  • Készítsd el a nagyik bombabiztos édességét: íme a csörögefánk receptje!

    Készítsd el a nagyik bombabiztos édességét: íme a csörögefánk receptje!

  • Ma van a palacsintanap! Indulhat a palacsintaparti ezzel a 4 isteni recepttel

    Ma van a palacsintanap! Indulhat a palacsintaparti ezzel a 4 isteni recepttel

  • Mit süss ma? Villámgyors, diétás túrófánk

    Mit süss ma? Villámgyors, diétás túrófánk

  • 5 budapesti cukrászda, ami segít édesebbé tenni a Valentin-napot

    5 budapesti cukrászda, ami segít édesebbé tenni a Valentin-napot

Előfizetés Impresszum Felhasználás és adatvédelem Kapcsolat Hírlevél RSS Médiaajánlat Adaptive
USA Németország Spanyolország Anglia Lengyelország Románia Brazília Mexikó Hollandia Oroszország Bulgária Dél-Afrika
® Ringier Axel Springer Magyarország Kft. 2000-2021 | ® Condé Nast Digital Ltd. 2017