10 mód, hogy szavak nélkül mutasd meg, hogy szereted

2022.február.13.

Nem kell mindig szép szavakat mondanod ahhoz, hogy kifejezd a szereteted, a szerelmed. Bár a szeretlek hihetetlenül erős szó, nem szabad hagynod, hogy elcsépelté váljon a mindennapjaidban, ne ismételgesd folyton! Persze fontos, hogy éreztesd a szíved választottjával, hogy fontos számodra, de ennek sok más módja is van! Mutatjuk, mit kell tenned, hogy szavak nélkül fejezd ki a szerelmed!

10 mód, hogy szavak nélkül mutasd meg, hogy szereted
Fotó: Shutterstock
1. Támogasd

Ha támogatod a partneredet jóban és rosszban, akkor tudni fogja, hogy a sikerek mellett a nehéz időkben is mindig számíthat rád, és együtt képesek vagytok megküzdeni mindennel.

2. Szeresd a hiányosságaival együtt

Mindenkinek vannak hibái, de ne hagyd, hogy ezek a hibák felülkerekedjenek rajtatok. Ha valamiben vét a párod, akkor se fordíts neki hátat, mutasd meg, hogy mindenben mellette állsz. Ne feledd, egész biztosan van olyan, amiben te sem vagy tökéletes, ezért légy mindig toleráns vele szemben is!

3. Taníts neki új dolgokat

Ha szeretsz valakit, segíthetsz neki abban is, hogy fejlődjön a személyisége, javuljanak bizonyos készségei. Ha van olyan ismereted, amivel ő nem rendelkezik, add át neki! Ha szeretsz falat mászni, mutasd meg milyen jó dolog, ha beszélsz egy nyelvet amit ő nem, tanítsd meg neki az alapjait. Ha megosztjátok egymással az ismereteiteket, együtt fogtok erősödni.

4. Mutass együttérzést

Mindenki életében bekövetkezhetnek nehezebb szakaszok, amikor több támogatásra és extra odafigyelésre van szüksége. Ha éppen a párod is ilyen szakaszban jár, mutasd meg neki hogy együttérzel vele. Ne feledd azt sem, milyen fontos jelentősége van egy-egy lopott érintésnek vagy ölelésnek, ezek a nehéz időkben még jobban jöhetnek!

5. Lepd meg apróságokkal

Nem kell bonyolult verseket vagy szerelmes dalokat írnod ahhoz, hogy igazán személyes dologgal lepd meg a párod. Néha a legjobb amit tehetsz, hogy elrejtesz az éjjeliszekrényén vagy a kabátzsebében egy kedves üzenetet. Ez egész biztosan fel fogja dobni a napját!

6. Emlékezz arra, mit szeret

Ugye neked is jó érzés, ha meglep a párod a kedvenc virágoddal vagy édességeddel? Nem árt, ha te is tudod, hogy ő mit szeret és néha megleped egy-egy kisebb dologgal. Az ilyen kis dolgok mutatják meg, hogy igazán törődsz vele.

7. Végezd el a házimunka rá eső részét

Persze nem rendszeresen, de néha egy nehéz nap után mindenkinek jól jön, ha elmosogatnak helyette vagy beindítják a mosást. Amíg te elvégzed ezt a pár apró feladatot, a párod pihenhet egy kicsit, és az este máris jobb hangulatban fog telni, mint akkor, ha teljesen kimerülne a maradék házimunkától.

Egészen addig nem volt orgazmusom, amíg nem találkoztam a mostani párommal

Egészen addig nem volt orgazmusom, amíg nem találkoztam a mostani párommal8. Köss kompromisszumokat

A kapcsolat elkötelezettség, egy idő után együttélés, ami azt is jelenti, hogy alkalmazkodnotok kell egymáshoz. Ha kiismeritek egymás szokásait és kompromisszumokat köttök, akkor sok felesleges vitától kímélhetitek meg egymást.

9. Várd meg

Szinte minden kapcsolatban előfordul, hogy az egyik fél tovább dolgozik vagy több időt tölt az egyetemen, esetleg más elfoglaltságai vannak, mondjuk bevásárol. Ha így van, akkor nagyon jól tud esni, ha mondjuk az eltolódás ellenére megvárod a vacsorával vagy egy film megnézésével. Soha ne hagyd, hogy háttérbe szoruljon az együtt töltött minőségi időtök!

10. Öleld meg váratlanul

Fentebb is szó volt róla, milyen fontos az ölelés, lepd hát meg vele a párod váratlan pillanatokkal is! Néha szavak nélkül tényleg többet lehet mondani, mint bármilyen szép kifejezéssel! Biztos lehetsz benne, hogy a gyakori ölelések békével és melegséggel fogják elárasztani a kapcsolatotok.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő