A hónap filmjei, amiket látnod kell

2021.november.25.

Idén novemberben nagyon sok új film és sorozat jelent meg, amiket érdemes megnézni. Ha szeretsz moziba járni, akkor vannak olyan filmek, amiket még ott is el tudsz csípni, ha pedig csak otthon szeretnél egyet kikapcsolódni, akkor vannak, amiket már most elérsz valamilyen platformon. Mutatjuk a listát, amiből válogathatsz.

A hónap filmjei, amiket látnod kell
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

Örökkévalók (Eternals)

A Marvel Studios egyik legújabb filmje, ami az Örökkévalók szuperhős csapatát követi nyomon. Ők azok az emberfeletti erővel rendelkező hősök, akik már a kezdetek óta védelmezik az emberiséget, most pedig visszatérnek, hogy újra megmentsék őket a rettentő szörnyektől.

Spencer

A Spencer film Diana hercegné pár napját mutatja be karácsonykor a 80-as években. Abban az időben járunk, amikor a házassága már rég zátonyra futott, de a válásról szóló pletykák ellenére minden ugyanúgy ment tovább, mintha mi sem történt volna.

Tick, Tick… Boom!

Egy 30 éves férfi szerelmi és előadóművészi életét mutatja be a Netflix-film, illetve azt, hogy milyen nehéz művésznek lenni New Yorkban. Lin-Manuel Miranda első filmje Andrew Garfielddel a főszerepben egyébként az egyik leghíresebb broadway-i musical, a Rent születésének is a története.

A kutya karmai közt

Egy western drámafilm, főszerepben Benedict Cumberbatch-csel, a Netflix kínálatában.

Richard király

A Williams-testvérek felcseperedését láthatjuk megfilmesítve. Serenát és Venus-t apjuk, Richard Williams (Will Smith) tanította meg teniszezni, hogy aztán világsikerű sportolót faragjon belőlük. Egy tanulságos és megható film.

A Gucci-ház (House of Gucci)

Egy megdöbbentő igaz történet, ami a Gucci olasz divatház mögött álló családi hatalmi harcokról és gyilkosságról szól. A film tele van izgalommal és drámával. Illetve kiderül az is, hogy meddig hajlandó elmenni egy család, hogy mindent uralma alá hajtson.

Encanto

A Walt Disney új filmje egy különleges családról szól. A csodákkal és bűbájjal teli Encantóban játszódik, ahol a Madrigalok rejtve élnek. De persze nem minden ilyen szép és egyszerű, ezért egy csavar után Mirabelnek, a család egyik tagjának kell színre lépnie.

Ez is érdekelhet

Dizájner darabokkal a fenntartható magyar textiliparért

Dizájner darabokkal a fenntartható magyar textiliparért

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan