Megtaláltuk a tökéletes adventi programot!

2022.december.1.

Közeleg a karácsony, és ez az időszak sokak számára nem a békés karácsonyi ráhangolódásról szól, hanem a stresszről. Éppen ezért itt az ideje, hogy feltöltsd magad, hogy nyugodtan, a karácsony minden pillanatát kiélvezve vághass neki az újévnek.

Dunai Fruzsina
Az adventi időszaknak nem a rohanásról és a stresszről kell szólni.
Fotó: GLAMOUR archívum

Ne hajszold magad agyon a karácsony előtti időszakban, akármennyire is zsúfoltnak tűnik, fontos, hogy magadra is szánj időt, hiszen csak úgy lehet kiegyensúlyozott és meghitt az ünnep, ha nem csak az ajándékok és az alapanyagok beszerzésével vagy meg, hanem ha lelkileg is feltöltődve várod az ünnepet. Ebben segítenek neked Dunai Fruzsina programjai.

Testi-lelki feltöltődés a karácsonyi hajrá előtt

A karácsonyi időszak sokaknak a végeláthatatlan teendőket, feszültséget vagy az elvárásoknak megfelelést jelenti, de ez nincs rendjén, és itt az ideje, hogy változtass ezen. A december 9-11 közötti adventi jógatábor a befelé figyelésről, a megállásról és a visszavonulásról szól. Az ünnepi időszak előtt, fontos a feltöltődés, jól tud esni, ha pár napra kiszakadunk, és egy jó közösségben, finom ételek, a télen is lenyűgöző Balaton, wellness és jóga mellett tudunk felkészülni a boldog, kiegyensúlyozott 2023-as évkezdésre - mondja a programról Dunai Fruzsina

Jelentkezz most!

Minden napra egy ajándék a lelkednek

A testi-lelki egyensúly nem csak karácsonykor fontos, hanem egész évben, de az ünnepekre készülődés közben ne felejts el időt szánni magadra. Az online adventi kalendárium segít abban, hogy az adventi időszak ne arról szóljon, hogy elsuhan mellettünk a december, és mire észbe kapunk, már itt a karácsony, hanem minden nap szánjunk időt magunkra.

Az adventi időszakban minden nap jól jön egy kis énidő.
Fotó: GLAMOUR archívum

A napi ajándékok egy-egy gyakorlatot tartalmaznak, legyen szó feszültségoldásról, önszeretetről, magabiztosságról vagy hálaadásról, de mindezek mellett ajándék ötleteket és ünnepi recepteket is tartalmaz, hogy magabiztosan készülhess az ünnepekre. Ráadásul ezek az ötletek és tanácsok nem csak az adventi időszakban, de az év többi napján is sokat segítenek majd neked.

Itt tudod beszerezni az online adventi kalendáriumot!

Ez is érdekelhet

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Listáztuk a Grammy-gála legcsodásabb és legbátrabb szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói