Élj te is egészségesebben stílusos okoseszközökkel!

Hirdetés

2022.október.6.

Az okoseszközök fejlődése sok újdonságot és könnyebbséget hozott a hétköznapokba, az elmúlt években pedig egy globális világjárvány hatására az egészségtudatosság, és ezen belül a megelőzés is nagyobb hangsúlyt kapott. Lássuk, milyen okoseszközök lehetnek segítségünkre az egészséges, tudatos életmód és a stílusos megjelenés fenntartásában – és még két kiegészítő tippet is adunk okoseszköz-tárad frissítésére!

MKT WATCH-FIT-2 lifestyle-shot female-with-white JPG RGB HQ 20220420
A technológiai fellendüléssel együtt az emberek bizalma is erősödni látszik
Fotó: huawei

A technológiai fellendüléssel együtt az emberek bizalma is erősödni látszik: a Huawei megbízásából készült reprezentatív felmérésből kiderült, hogy az emberek háromnegyede megbízik az okosórája méréseiben. Sőt, a magyarok 60 százaléka fordult már, vagy fordulna a jövőben orvoshoz az okosórája által mért kirívó érték miatt. Már most látszik, hogy az elkövetkező tíz-tizenöt évben még nagyobb szerepet kap az okosórák által képviselt egyéni prevenció.

Az egészséges életmód támogatói

Igazi virtuális személyi edző lehet a kifejezetten futóknak kifejlesztett WATCH GT Runner, amely mintegy 96 százalékos pontossággal méri a pulzust, és a futóteljesítmény alapján képes személyre szabott edzéstervet összeállítani. A precíz monitorozási funkciók mellett a gyártó saját futóedző-rendszere segítségével minden futó kihozhatja magából a legjobb teljesítményt. Emellett az eszköz egész napos egészségfigyelést tesz lehetővé, üzemidőben pedig egyenesen verhetetlen: átlagos használat mellett akár két hétig hordhatjuk töltés nélkül!

HUAWEI Watch GT Runner Black
Fotó: huawei

Stílusos dizájnjával igazi különlegesség a WATCH GT 3, amelynek 42mm-es arany szíjú változata igazán elegáns kiegészítője lehet outfitednek, munka után pedig már indulhatsz is sportolni: az óra pontosan monitorozza edzéseidet, követi a pulzusszámot és persze a véroxigén-szintedet is. Több mint 100 edzésmóddal, AI futóedzővel, alvásfigyeléssel, és egészséges szokások – pl. vízivás, kevesebb képernyőidő, megfelelő alvásmintázat – kialakításával segít még jobban figyelni az egészségedre. Egyetlen töltéssel pedig akár egy héten át is bírja az óra.

HUAWEI WATCH GT 3
Fotó: huawei

Aki inkább a sportosan elegáns stílust kedveli, annak a Huawei új sportórája, a WATCH FIT 2 szintén kiváló társnak bizonyulhat. Az eszköz az alapvető egészségügyi adatok követése mellett fejlett pulzusfigyelő technológiával és 97 változatos edzésmóddal segíti az egészségtudatosabb életmódot. Edzés közben fogadhatunk vele hívást, hallgathatunk zenét offline, ráadásul gyakori használat mellett sem kell állandóan töltéssel bíbelődni, hiszen a gyorstöltési technológiával szinte 5 perces töltéssel az eszköz akár 24 órán keresztül üzemképes.

HUAWEI nova 9 SE
Fotó: huawei

Egy kis extra a stílusos okoseszköz-táradhoz

Az egészséges életmódot támogató eszközök mellett érdemes lehet felfrissíteni többi digitális kiegészítőnket is: a HUAWEI FreeBuds 4 kiváló minőségű hangzással, fülhöz illeszkedő zajszűréssel, és akár 22 órás üzemidővel szolgálhatja a zenehallgatást. A gyártó nova 9 SE okostelefonja pedig megnyerő dizájnnal, 108MP-es kamerával, követel helyet magának a modern eszközeink között. A Super Charge gyorstöltéssel akár 16 perc alatt egy napra elegendő energiát tud felvenni, miközben innovatív videós funkciókkal kreatív módon örökítheted meg a legjobb pillanatokat követőid számára!

Ne feledd! A GLAMOUR-napok alatt, október 6-a és 9-e között te is belevághatsz a tudatos életmódba: a huawei-store.hu oldalon most kedvezménnyel vásárolhatod meg a fenti okoseszközöket!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp: Tiéd lehet a szerencse - november 28. - december 4.

Heti horoszkóp: Tiéd lehet a szerencse - november 28. - december 4.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói