Nem gondolnád, de ezekkel a dolgokkal csak elriasztod a pasikat

2020.május.16.

Mindent megteszel azért, hogy felhívd magadra az ellenkező nem figyelmét, de lehet, hogy pont olyan dolgokkal riasztod el őket, amikre te nem is gondolnál.
Annak érdekében, hogy ura legyél a helyzetnek és tényleg bevonzd a megfelelő srácot, összegyűjtöttük neked azokat a dolgokat, amiket a férfiak egyáltalán nem tartanak vonzónak egy nőben.

Túl sok smink

Alapozó, korrektor, szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál, rúzs, pirosító, ezek azok a dolgok, amiket általában használsz sminkeléskor, hogy még vonzóbbnak tűnj. Meglepően, egy tanulmány kimutatta, hogy a nők túlértékelik a sminkelést és a férfiakat nem hogy vonzza, de egyenesen taszítja a sok smink látványa egy nőn. Szóval, ha legközelebb sminkelsz egy randira, próbálj meg a természetes hatásra törekedni. Ne feledd, a kevesebb néha több.

Fotó: giphy

Pletykálás

Lehet, hogy természetesnek tűnhet, hogy megosztod a legfrissebb pletykákat a barátaidról, ismerőseidről a kiválasztottaddal, de számára ez egy óriási vészjel lehet. A szándékod lehet, hogy csupán az, hogy megtörd a kínos csendet és beszéljetek valamiről, de neki ez lehet, hogy egyáltalán nem jön be. Sokan úgy tartják, hogy akik másokról pletykálnak, kevesebb az önbecsülése és ha másokat beszélnek ki, akkor nekik ezzel sokkal jobb lesz.
Szóval, ha tényleg meg szeretnéd nyerni a kiszemelt pasit, legyél magabiztos, aki megbecsüli saját magát és nem kell senkit se kibeszélni, ahhoz, hogy jobban érezze magát.

Ha nincsen semmilyen célod az életben

Az teljesen rendben van, ha még nem tervezted meg az egész életedet, de az nagyon taszító lehet a pasik számára, ha semmilyen életcélod nincs. Fárasztó lehet azt hallgatni valakitől, hogy mennyire el vannak veszve, nem tudják mit kezdjenek magukkal, főleg, ha egyáltalán nincsen tervük. Úgy tűnhet, hogy bizonytalan vagy és ez a bizonytalanság kihathat a kapcsolatra is.
Szeretik a pasik, ha szükség van rájuk, de azt nem, ha nekik kell irányítaniuk az életedet, főleg akkor igaz, ha a kiszemeltednek pedig van egy teljesen biztos jövőképe.

Ha az exedet szidod

Ha az exedet szidod az új pasi előtt, nem az exedet fogod rossz színben feltüntetni, hanem magadat. Mindenki szereti lezárni a múltját és senki se kíváncsi arra, hogy az előző kapcsolatodban az exed miket csinált. Azért találkozgatsz mással, hogy nyiss egy új fejezetet az életeden, és nem azért, hogy a régi sebek miatt sajnáltasd magadat.
Lehet, hogy úgy tűnhet a srácnak, hogy azért beszélsz annyit a volt pasidról, mert még egyáltalán nem vagy túl rajta és igazából nem is keresel semmi újat. Ha tényleg elengedted a múltadat, akkor próbálj csakis a potenciális jelöltre fókuszálni, hiszen lehet, hogy ő lesz a befutó.

Fotó: giphy

Állandó negativitás

Egy embernek egy nap rengeteg érzelmi hullámvasútja lehet, ami rendben is van. Viszont, ha állandóan negatív vagy és mindenben csak a pohár üres oldalát látod, nem biztos, hogy egy férfi is szóba fog veled állni.
Tanulmányok kimutatták, hogy a férfiak kevésbé vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akiknek a személyiségük negatív, hiába vonzó a kinézetük.
Szóval, mikor legközelebb egy kis dolog miatt is kiakadnál, vegyél egy mély lélegzetet és próbáld meg a negatív gondolatokat elhessegetni magad körül.

Magas, affektáló beszéd

Valamely okból kifolyólag, sok nő úgy gondolja, hogy a magas hangú, affektáló beszéd vonzó a férfiak számára. Lehet, hogy manapság divatos úgy beszélni, mint a Kardashian klán, de a pasiknak egyáltalán nem jön be.
Ne erőlködj máshogy beszélni, csak azért, hogy vonzóbbnak tűnj.

Fotó: giphy

Ha ráakaszkodsz a pasira

Szereti egy férfi azt érezni, hogy szükség van rá. Pontosabban szeretnének értéket hozzá adni az életedhez és érezni azt, hogy nem feleslegesek a számodra. Azonban sok nő ezt félreérti és túlságosan ráakaszkodnak a barátjukra. Minden egyes percet vele akarnak tölteni, hiszen ők azt hiszik, hogy ettől fogja a pasi értékesnek érezni magát. Ha te olyan típus vagy, aki néha elveti a sulykot és túl ragaszkodóvá válik és érzelmileg függ a férfitől, tudd, hogy ezzel csak még jobban ellököd magadtól.
Ne fojtsd meg a pasit a szereteteddel, adj neki teret és ő jobban fogja érezni magát melletted.

Ha játszod a nehezen kaphatót

Noha igaz, hogy a férfiak olyan nőkhöz jobban vonzódnak, akik extrovertáltak és magabiztosak, de fontos felismerni, hogy vékony vonal választ el a függetlennek lenni és az elérhetetlennek lennit. Lehet, hogy úgy hiszed, ha játszod a nehezen megkaphatót jobban fogod vonzani a kiszemeltedet, de sajnos ez hibás feltevés. Valójában a játszmázás nagyon éretlennek tűnhet és azt a benyomást keltheted, hogy még nem állsz készen, vagy nem is akarsz belevágni egy komoly kapcsolatba. Bár azt gondolhatod, hogy tartózkodó viselkedésed növeli a vonzerődet, valójában érdektelenné és egyszerűen idegesítővé válasz a kiszemelted szemében.

Olyan nem létezik, hogy ´minden előzmény nélkül elhagytak´- jelek mindig vannak

Olyan nem létezik, hogy ´minden előzmény nélkül elhagytak´- jelek mindig vannak

Unalmas hobbik

Szeretsz főzni, könyvet olvasni vagy sétálni? Teljesen átlagos dolgok, szinte mindenki szereti, de meglepően a férfiak számára érdektelené válsz, ha ezeket sorolod fel hobbiként. A Pennsylvania Egyetem kutatásán 815 férfi vett részt, akiket arról kérdezték, hogy mik azok a hobbik amiktől egy nő számukra érdekes és vonzó lesz. A legtöbb választ a sportok, spontán utazások, a művészi fotózás és a zenekarban játszás kapták.

Fotó: giphy

Ha nem eszel rendesen

Ha a randin elmennek enni, sok nőnek gondot okoz, hogy mit is válasszon a menüről. Lehet, hogy szívük szerint egy jó nagy, szaftos hamburgerre vágynak, de ahelyett rendelnek valami egészségeset, hogy a randi partnerük lássa, hogy ők milyen egészségesen étkeznek. A másik alternatíva, ha valaki nagyon keveset eszik a másik előtt. Pedig a srácok imádják, ha egy lány mer előttük enni. Sokuk szerint nincs is annál vonzóbb, ha a partnerükkel együtt tudnak egy jót enni és nem csak a villát kapargatják a tányéron.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: a Bakok számára a románc áll az első helyen, a Kosok legyenek körültekintőek

Napi horoszkóp: a Bakok számára a románc áll az első helyen, a Kosok legyenek körültekintőek

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

G-Életstílus

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!