Mit gondolnak a férfiak a női mellekről? Íme egy férfi őszinte vallomása a kicsikről és a nagyokról

Ehhez a cikkhez mindenképpen egy férfit kellett fölkérnünk, hogy beszéljen nekünk őszintén egy nagyon sokakat érdeklő kérdésről. Mi, nők nagyon sokat gondolkodunk a saját melleinkről, és a lehető legkevesebbszer beszélünk erről a féfiakkal. Nagyon jól tettük, hogy felkértük, hiszen hatalmasakat derültünk Tibor véleményén, aki nem kertelve elmondta, mit is gondolnak valójában a férfiak a mellekről.

A női mell legnagyobb kritikusai maguk a nők, és ha nekünk nem hiszel, akkor olvasd el egy férfi véleményét
A női mell legnagyobb kritikusai maguk a nők, és ha nekünk nem hiszel, akkor olvasd el egy férfi véleményét
Fotó: Profimedia

Mielőtt elkezdtem volna mesélni a mellekről való tapasztalataimmal, melyek igen behatóak és örömteliek, eltöltöttem pár percet a neten azzal, hogy számomra vonzó színésznőkről kerestem képeket. A legmegdöbbentőbb az volt, hogy - hacsak nem olyan kebelcsodákról van szó, mint mondjuk Christina Hendricks -, szinte egyiknél sem tudtam előre, milyen is a melle. Sosem azt figyeltem ugyanis, hanem az összbenyomást. Egészen meglepett, hogy Kate Hudsonnak vagy Mila Kunisnak kifejezetten kis keblei vannak. De kit érdekel? Kit érdekel Natalie Portman melle?! Hiszen az csak egy testrész. Egy szexi, tehetséges, gyönyörű nőről alkotott véleményemet, akit éppúgy el tudok képzelni erotikus fehérneműben, mint az oltár előtt hófehér ruhában, vagy hat kisgyermekem anyukájaként, nem a melle fogja meghatározni. Még a harvardi diplomája és impozáns filmográfiája sem feltétlenül, ámbár ezektől sokkal nagyobb hátast dobok, mint bármilyen melltől.

Leginkább a nőket érdeklik

Legszívesebben megkérdezném minden nő ismerősömet, vajon hány tökéletes kockás hassal rendelkező pasival járt már, mert az a gyanúm, hogy ilyen férfiakat - annak ellenére, hogy a reklámokban, filmekben és fotókon felülreprezentáltak - vajmi keveset találni a valóságban. Épp így van ez a tökéletes női mellel - legalábbis a nők szemszögéből. Ezt azért szeretném leszögezni, mert férfitől én még nem hallottam, hogy pontosan meghatározná, mekkora és milyen formájú a tökéletes mell. (Esetleg olyan geekektől, akik valódi mellet még sosem láttak). Azt viszont megfigyeltem, hogy minden nőnek határozott elképzelése van a tökéletes ciciről, ami 90%-ban nem a sajátja. Viszont szinte mindegyik meg van győződve arról, hogy a barátnőjének olyan van, szóval, statisztikailag kimutatható, hogy egy nőnek sincs tökéletes melle, ám mégis mindegyiknek az van. A mondat második felével teljesen egyet értek.

A cici a miénk (is)!

Rendkívül boldog voltam, amikor a Pop, csajok, satöbbi című filmben végre ország-világ előtt kimondták, amire kamaszkorom óta gondoltam: a cicik tulajdonképpen csak kölcsönben vannak a nőknél, valójában minket, férfiakat illetnek! Jó, ez egy kis parodisztikus - és tárgyisító - túlzás, mindenesetre higgyétek el, hogy nagyon elkeserítő, amikor szégyenlősen vagy utálkozva becsméreltek valamit, amiért mi évtizedek óta rajongunk. Sajnos több olyan barátnőm volt, akinek problémái voltak a kebleivel, mint amennyinek nem. Volt, aki a nagy mellei formájával nem elégedett meg, olyannyira, hogy szex közben sem vette le a melltartóját.

Gondoljatok bele! Tíz hónapig jártunk, és gyakorlatilag alig láttam a melleit. Aztán volt olyan is, hogy én is látványosan ledöbbentem, amikor szembesültem a meztelen valósággal, és kiderült, hogy partneremnek három(!) számmal kisebb a cicije, mint gondoltam. Véletlenül se gondoljátok, hogy a hetyke, csinos, pici cicik borítottak ki! Az borított ki, hogy miért akar valaki ennyire másnak látszani, mint ami. Épphogy elérem a 180 centit, és lassan visszatér a divatba a férfiaknak is a bőszárú farmer, úgyhogy mostantól akár tíz centivel megmagasított talpú cipőben is járhatnék, végre átélve azt az álmomat, hogy kosarasnak nézzenek, de talán mégiscsak az a jobb mindenkinek, ha maradok önmagam, nem? Akkor kedves lányok és nők, kérlek, ti is maradjatok pont olyanok, amilyenek vagytok.

7 tényező, ami befolyásolhatja a melleid méretét

Kebelbarátnőim!

Az egyik legrémesebb kifejezés, amit egy szerintem normális férfi hallhat, az a mellnagyobbító műtét. Önként kórházba vonulni? Belevágatni önmagunkba?! Idegen anyagot hordozni a bőrünk alatt, mint valami android?! Ezt mi elképzelni sem tudjuk, mégis nők milliói teszik meg önként és dalolva. Miért is? Rá nem jövök, mert nekem még sosem volt vonzóbb senki pusztán azért, mert nagy melle van. Azért ennyire a férfiak sem egyszerűek! Attól viszont határozottan kevésbé vonzó egy nő, hogy ha nincs egészséges önbizalma és ha azt hiszi, a teste az egyetlen, ami miatt ő bárkit is érdekel.

Hogy látják a férfiak? Olvass róla!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói