Zenés teraszos bár a város szívében: látogassatok el a megújult Fröccsteraszra!

Hirdetés

2022.május.20.

Egy hosszú nap végén jól esik lazításképp elkortyolni egy hűsítő italt a városban. Az esti bulihoz válasszatok olyan helyszínt, ami rendelkezik terasszal! Így kiélvezhetitek a városi nyüzsgést, miközben a nyári esték kellemes langyosságáról sem kell lemondanotok!

Fröccsterasz
Fröccsterasz
Fotó: Puskás Nóri, Socially

A nyár egyre gyakrabban megmutatja magát, ezért nem meglepő, hogy szeretnénk minél több időt a szabadban tölteni. Lehetsz párban vagy baráti társasággal, kiülni egy szuper helyre mindig jó ötlet egy kis kikapcsolódáshoz, hiszen lehetőségetek nyílik arra, hogy megbeszéljétek kivel mi történt.

Terasz a város közepén

Nehezen tudunk jobb programot elképzelni a nyári délutánokra és estékre, mint a barátaink társaságában finom italt szürcsölni valami szuper kiülős, teraszos helyen. Szívesen megpihennél az óriáskerék árnyékában a város kellős közepén? A megújult Fröccsterasz egész napos szórakozást és kikapcsolódást nyújt hűsítő italokkal, isteni streetfooddal, esténként pedig koncertekkel és önfeledt bulihangulattal készülnek, hogy neked semmi más dolgod ne legyen azon kívül, hogy jól érezd magad!

Fotó: Puskás Nóri, Socially

A Fröccsterasz egy hangulatos kiülős hely, ami éjjel-nappal tökéletes választás, ha buli előtt alapoznátok, ha táncolnátok egy jót, vagy ha egyszerűen csak szeretnél egy kicsit kikapcsolódni. A laza murvás terasz, a hely atmoszférája és a tény, hogy mindez Budapest szívében van, igazi élménnyé varázsolja az ott töltött időt. A megújult Fröccsteraszon ráadásul most minden este hazai akusztikus koncerttel, dzsemmeléssel, örömzenéléssel, funky-estekkel, hazai és nemzetközi DJ-kkel várnak titeket, este tíz órától pedig a terasz egy részéről az asztalokat is eltávolítják, hogy a felhőtlen bulihangulatnak semmi se szabjon határt.

Fotó: Puskás Nóri, Socially

A Fröccsteraszon igazi fröccs különlegességeket is megkóstolhattok, ha pedig megéheznétek, Cser Ádám séf étlapjáról rendelhettek a legízletesebb streetfood és pizzák felhozatalából, vagy ha igazán nyári ízekre vágytok, akár hekket is rendelhettek – mindezt a belváros kellős közepén! Itt a biztonság miatt sem kell aggódnod, ugyanis az esti óráktól a bejáratnál megszűrik a közönséget, hogy olyan emberekkel bulizhass, akik között komfortosan érzed magad.

Fotó: Puskás Nóri, Socially

Látogassatok el a megújult Fröccsteraszra a belváros szívében!

Cím: 1051, Budapest, Erzsébet tér 11-13

További információkért, programajánlóért kövessétek be az Instagram oldalukat is: https://www.instagram.com/froccsterasz.official/

Ez is érdekelhet

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően