4 árulkodó jele annak, hogy a pasid megcsal

2014.május.15.

Ijesztő adat, hogy 25%-a a házas férfiaknak beismerte, hogy már megcsalta feleségét. De ami ennél még borzasztóbb, hogy 56%-uk olyankor lépett félre, amikor házasságukban, párkapcsolatukban minden a legnagyobb rendben volt.

A csajok bosszúja (2014)
A csajok bosszúja (2014)

Nyilván ennek rengeteg pszichológiai oka lehet, aminek legtöbb esetben semmi köze nincsen a feleséghez/barátnőhöz, vagyis hozzád. Viszont, amit magad részéről tehetsz, hogy jobban odafigyelsz párod viselkedésére. Akármennyire jól hazudik, vagy takarítja el maga után a nyomokat, bizony vannak olyan árulkodó jelek, amelyekről a tudta nélkül felismerheted, hogy csaló.

Nem kell megijedni, ha egy, de akár két pont is jellemző a kapcsolatotokra. Ez lehet teljesen véletlen egybeesés vagy átmeneti probléma köztetek, viszont ha mind a négyben magatokra és főként a pasidra ismersz, akkor ideje leülni, és komolyan átbeszélni kettőtök viszonyát.

Íme, négy jel, mely arról árulkodik, hogy a párodnak viszonya lehet egy másik nővel:

1. Korábban minden további nélkül kint hagyta a konyhaasztalon a mobilját, miközben meccset nézett vagy zuhanyzott? Sőt, néha téged kért meg, hogy vedd fel helyette, vagy nézd meg az emailjeit? Ha az utóbbi időben elválaszthatatlan a telefonjától, sokszor utasít el hívásokat a jelenlétedben, és éjszakára akár ki is kapcsolja a mobilját, akkor mindenképpen figyelj jobban oda. Ez egy klasszikus jele annak, hogy valamit rejteget előled.

2. Ha hirtelen rengeteget foglalkozik a külsejével, többet eljár edzeni, diétázik és sok új ruhát vásárol, akkor lehetséges, hogy valakit le akar nyűgözni, aki sajnos nem te vagy.

3. Figyelj oda a szexuális életetekre. Ha az elmúlt időben jelentősen kevesebbet szeretkeztek, azt jelentheti, hogy máshol éli ki a vágyait. Viszont ez egy trükkös pont, ugyanis bizonyos szakemberek szerint, ha a pasid félrejár, egyrészt azzal is próbálhatja titkolni a viszonyát, hogy sokkal többet akar veled szexelni, másrészt a titok annyira felizgatja, hogy nem tudja másképp levezetni a benne felgyülemlett energiát, minthogy sokkal többször veti rád magát. Minden hirtelen és alaptalan változást kísérj figyelemmel.

4. Sosem érdekelte különösebben a munkája? Mostanában mégis egyre többször marad bent sokáig, sőt állandóan konferenciákra utazik. A munka az egyik legjobb és legkézenfekvőbb alibi egy csaló számára, hiszen lelkiismeret furdalás nélkül maradhat el otthonról.

Mindenképpen felhívjuk a figyelmet arra, hogy ha többet is kipipáltál a fejedben a felsorolt jelek közül, még nem jelenti azt, hogy a pasid valóban megcsal. A gyanakvással és az alaptalan féltékenykedéssel a legártalmatlanabb és leghűségesebb férfit is beletaszíthatod az első nő karjaiba. Ráadásul könnyen magadat is az őrületbe kergetheted a kombinálásokkal és a paranoiával. Óvatosan figyelgesd a viselkedését, és ha már elég bizonyítékot gyűjtöttél, akkor állj elé.

Ha pedig valóban kiderült, hogy a pasid megcsalt, akkor felőlünk akár így is megoldhatod a problémát a legjobb barátaid segítségével:

Ez is érdekelhet

Ma különösen kellene a színek-Ezen a héten Kálmán Melinda a Gardróbnapló vendége

Ma különösen kellene a színek-Ezen a héten Kálmán Melinda a Gardróbnapló vendége

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod