18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

4 dolog, ami teljesen megváltozik szex közben a nők testében

2021.június.12.

Sokan szoronganak, hogy normális-e, ami velük, a testükkel történik szex közben. Vannak olyan merőben szokatlan dolgok, amelyek teljesen átlagosnak számítanak, csak éppen a biológia órán senki nem tért ki ezekre. Más dolgok nem számítanak annyira normálisnak, például, ha folyamatosan fájdalmat érzel szex közben, mindenképpen fordulj orvoshoz.

4 dolog, ami teljesen megváltozik szex közben a nők testében
Fotó: Profimedia

Most 4 dolgot gyűjtöttünk össze, amelyek megváltoznak a testedben miközben szeretkezel. Ezeknek egy része biztosan feltűnt már, és most megnyugtatunk, mindegyik teljesen normális is.

1. Plasztikai sebész nélkül is nőnek!!

Az már biztosan feltűnt, hogy a melleid mérete egyáltalán nem állandó. Menstruáció idején például megduzzadhatnak, amitől valójában nagyobbak is lesznek. A mellnövekedést nemcsak menstruáció, súlygyarapodás és plasztikai sebész tud előidézni, hanem a szex is. Aktus közben a vérbőség következtében egyszerűen megnőnek a cicijeid, minél jobban felizgulsz, annál inkább. Sajnos, ez az állapot nem tartós...

2. Nem csak a cicik

A vérbőség nem csupán a melleidre van hatással. Biztos észrevetted, hogy a vaginád általában nagyobb lesz a szex során, valósággal felfúvódik. Izgalmi állapotban a felső kétharmada körülbelül másfélszer akkor lesz, mint nyugalmi állapotban. Ez persze nem látható, inkább érezheted. Az viszont látható, hogy a szeméremajkak is megduzzadhatnak. A tudósok egyelőre még nem egyeztek ki benne, hogy a vagina megnövekedésének van-e valami gyakorlati haszna, például, hogy mondjuk megkönnyítené a teherbe esést.

3. Valami eltűnik

Azzal biztosan nem mondunk semmi újat, hogy amikor felizgulsz, akkor a csiklód is megnövekszik, ezt szokás csiklómerevedésnek hívni. Akár az ötszörösére is megduzzadhat a legérzékenyebb pontod. Bármilyen látványos változáson is megy át, az orgazmus pillanatában valószínűleg hiába keresnéd (már ha akkor bármi ilyesmi érdekelne), ugyanis a nők többségénél a csúcsponton, vagy ahhoz közeledve a csikló visszahúzódik az úgy nevezett csiklófityma alá.

4. Mindjárt bepisilek

Szex közben mindkét fél számára fontos, hogy kellően nedves legyen a környezet. Az bizonyára nem lep meg, hogy a szexuális izgalom hatására nedves leszel, ennek a tudósok szerint első sorban az a funkciója, hogy megkönnyítse a behatolást, ha ez nem következik be, akkor inkább szenvedés a szex. Ez teljesen normális folyamat, van akinél kevesebb nedvesség képződik, másoknál viszont igencsak bőséges. Akinek van hüvelyi orgazmusa, az talán már tapasztalta, hogy a csúcs pillanatában könnyen előfordul, hogy fokozódik a nedvesség termelődése. Ha behatolás, ingerlés hatására vizelési ingert érzel, akkor valószínűleg nem pisilned kell. A tudósok feltételezik, hogy izgalom hatására a húgycső körüli, húgycső alatti mirigyek megtelnek folyadékkal, majd az orgazmus pillanatában ez a folyadék távozik. A felnőttfilmekben látható gejzírként feltörő női ejakuláció erőteljes túlzás, de maga a folyamat igenis létezik, és teljesen normális!

Ez is érdekelhet

5 film a leszbikus kapcsolatokról

5 film a leszbikus kapcsolatokról

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő