4 ok, amiért szakítás után még mindig az exeddel szexelsz

2018.február.8.

Biztosan veled is előfordult már, hogy egy borongós, magányos estén, vagy épp egy becsiccsentett péntek hajnalban "véletlenül" az exed nevét pötyögted be a telefonod keresőjébe. Nem ritka eset, hogy szakítás után, valami csoda folytán a volt szerelmünk karjaiban kötünk ki, ezzel egy jó adag álmatlan éjszakát okozva mindkettőnknek a következő hetekre. Most megpróbáltuk megfejteni, miért hozunk ilyen furcsa döntéseket:

Talán mind közül ez a legideálisabb eset: nem az érzelmeid tombolnak, egyszerűen csak a biológiai szükségleteid kopogtatnak az ajtón. A fiúk nagy része ilyenkor új préda után néz, a lányok azonban a megszokottat, a biztonságosat preferálják. Itt nincs zsákbamacska, és pironkodnod sem kell.

Ez már egy fokkal veszélyesebb, mint az első pontban fennálló helyzet. Itt nem csak szexuális kielégülésre, de intimitásra és egy kis összebújásra is vágysz, amit nagy valószínűséggel nem kaphatsz meg egy random Tinder-match-től. Több év szeretete nem múlik el egyik percről a másikra, de fontos, hogy kellő önreflexióval kezeld a helyzetet.

Láttad már? 6 szokatlan dolog, ami felizgatja az emberek többségét

Ez általában akkor fordul elő, ha hosszú éveket töltöttetek együtt és még friss a szakítás, és nem igazán sikerült megszoknotok az "új" életeteket. Aki valaha a mindennapjaink szerves része volt, nem válik egyik pillantról a másikra semlegessé. Egy újabb együttlét felidézi a kapcsolat boldog, veszekedésmentes időszakát, azonban nagyon veszélyes nosztalgiázni, ha ténylegesen el kell engednetek egymást.

Amennyiben kilátástalan a közös jövőtök, ez az az eset, amit szigorúan kerülnöd kell. Egy alkalmi együttléttel ismét feltéped a sebeket, és megteremted a szerelem illúzióját, majd te leszel a világ legcsalódottabb embere, minekután a jó szex ellenére sem oldódtak meg a problémák. Ne menj házhoz a pofonért!

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet