18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

2021.február.19.

A párok többsége azt tartja ideálisnak egy amerikai kutatás szerint, ha a szexet legalább 20 perc előjáték vezeti fel. A petting nagyon is fontos része a szeretkezésnek, éppen ezért fontos, hogy tényleg szánjatok rá időt, és kellő odafigyelést.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet
Fotó: Profimedia

Hiába az ideálisnak tartott 20 perc, a párok többsége bevallotta, hogy ennek csupán a felét, vagy még annyit sem fordítanak az előjátékra. De miért is fontos mindez? A testednek nagyon fontos, hogy felkészüljön az aktusra, ha nem hagysz időt magadnak, azt kockáztatod, hogy esetleg fájni fog a szex. Nemcsak a testednek kell felkészülnie, de mentálisan is fontos a ráhangolódás, így elkerülheted, hogy aktus közben egészen oda nem illő dolgok jussanak eszedbe, vagy elveszítsd az érdeklődésedet. Az előjáték testileg és lelkileg is felkészít mindkettőtöket a szexre, aminek a végén igazán intenzív orgazmussal ajándékozhatjátok meg egymást, és magatokat is.

1. Játssz a mellbimbókkal!

Sajnos, bár a férfiak nagyon izgatónak találják a ciciket, szex közben mégsem fordítanak rá figyelmet, pedig a test egyik legérzékenyebb pontjáról van szó, ami nagyon is jól és gyorsan reagál az izgatásra. Ne legyünk igazságtalanok! A nők még kevesebbet foglalkoznak a férfiak mellbimbójával, pedig hidd, az őrületbe kergetheted a párodat, ha te is játszadozol egy kicsit. Bevezetésnek a simogatásokkal, gyengéd csókokkal kezdhettek, ha már megszoktátok a pihe-puha mozdulatokat, akkor egy picit fokozhatjátok a tempót, az apróbb harapások, szorítás, a mellbimbó csavarása fokozza a gyönyört, ne okozzatok egymásnak fájdalmat, ha jól csináljátok mindezt, akkor könnyen lehet, hogy a gyönyör előbb utolér, mint gondolnád.

2. A vibrátor nem egyszemélyes játék!

Sokan félnek a szexuális segédeszközöktől, mert attól tartanak, hogy a párjuknak rosszul esik, ha azt látják, hogy pótlékkal szereznek örömet maguknak. A valóságban azonban ez leggyakrabban egyáltalán nem így van. Egyrészt egy rezgő vibrátorral stimulálhatod a párod érzékeny területeit, másrészt hidd el, nagyon fel fogod izgatni azzal, ha nézheti, hogy maszturbálsz.

3. Mondjátok el, hogy mit szeretnétek csinálni egymással

A fantázia szerepe a szexben elképesztően fontos. Úgyhogy a legjobb, ha az előjáték során meg is mozgatjátok. Mondjátok el egymásnak, hogy az aktus során mit szeretnétek a másikkal pontosan csinálni. Mire a végére értek, addigra alig várjátok majd, hogy végre ne csak beszéljetek róla!

4. Masszírozás extrákkal

Az érintés nagyon elhanyagolt dolog, a kezdeti szerelmi lángolást követően a párok ritkábban csókolóznak, és az érintések is elmaradnak. Így aztán az intim pillanatokat már a simogatás is nagyon fel tudja forrósítani. A masszírozás ellazítja a testet, az érintés felserkenti a vágyat, hátha még egy kis extrát is bedobtok. A masszázsolaj használata még inkább fel tudja forrósítani a hangulatot.

5. Merj játszani!

Lehet, hogy neked nem jön be, ha a párod doktor bácsinak öltözik be, és az erotikus társasjátékokat is inkább cikinek érzed, de hidd el, hogy a szex nem olyasmi, amit feltétlenül mindig nagyon komolyan kell venni. A nevetés, a vidámság éppenúgy hangulatba hozhat, mint a gyengédség. Kibírod a hétfogást? De hol is kezdjed? Izgalmas és szexi lesz, meglátod, ha kipróbálod!

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő