5 jel, hogy messzire kerüld el a pasit!

2016.március.3.

Van néhány figyelmeztető jel, ami arra utal, hogy talán mégsem ő az igazi. Nem árt ezekre odafigyelni, mert a későbbiekben nagyobb problémát is okozhat a párkapcsolatotokban.

Sokan ismerjük az érzést, amikor magunkban keressük a hibát például önbizalom hiányában, pedig sokszor nem is bennünk van a gond. Ilyenkor komolyan el kell gondolkodnunk azon, hogy mi is a probléma forrása. Ez az egyik oka annak, hogy miért olyan sokan kapcsolatkerülők. Így próbálják megelőzni a fájdalmat, de természetesen nem ez a megfelelő út. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami nehézséget okoz egy párkapcsolatban, és oda kell figyelni az intő jelekre, mielőtt visszafordíthatatlan fájdalmat okozunk magunknak és másoknak.

Íme 5 árulkodó jel, ami azt mutatja, mindenképpen hagyd ott a kapcsolatodat, még akkor is, ha nem vagy egészen biztos benne, hogy ez a jó döntés:

1. Erőszakos
Erőszakos lesz, még ha nem is üt meg. Talán azt hiszed, hogy ez normális, de nem az. Amikor már tárgyakat vág a földhöz, elhord mindennek, akkor nem kell, hogy megüssön ahhoz, hogy tudd, ennek véget kell vetni. Egyik párkapcsolat alapja sem lehet a félelem, ez egyáltalán nem egészséges!

2. Megcsalt
Igen tudjuk, Anne Hathawaynek sikerült megbocsájtania a férjének megcsalás után A kezdő című filmben, de sajnos a való életben nem így működnek a dolgok. Sokan azt hiszik, hogy a megcsalás után mindent meglehet változtatni, hogy újból "olyan lehet, mint régen". Hihetetlenül sok munka, hosszú idő, fájdalom és kínlódás árán lehet csak visszanyerni az elveszett bizalmat, de még akkor sem biztos. De nem is kell ennyire előremenni, hanem vegyük csak a tényeket: alapból, a megcsalás egy nagyon önző dolog... Olyan pasit szeretnél magad mellé, aki a saját érdekeit előtérbe helyezi? Ráadásul, ha kiderül, hogy megcsalt, és nem is ő maga mondta el, akkor még hazug is.

3. Nem vállal fel nyilvánosan
Sok nő él olyan kapcsolatban, amelyben a férfiak nem szentelnek különösebb figyelmet párjukra, nem kezeli társként, nem avatja be a társasági életébe, a mindennapjaiba. Amennyiben egy pasival több mint 6 hónapja randizol, de még mindig nem látod, hogy hivatalosan is a barátnőjeként tekintene rád, lépj tovább. Ne keress kifogásokat, csak az idődet vesztegeted.

4. Valamilyen függősége van
Semmiképpen ne kezdj olyan pasival, akinek bármiféle démonja van. Ez lehet szex, drog, alkohol, játékszenvedély - akármi. Az, aki függő, bármit megtesz, de tényleg bármit, hogy megkapjon abból annyit, amennyire szüksége van. Amennyiben nem szeretnél te a második lenni, és nem akarod, hogy veszélyesre forduljanak a dolgok, érdemes otthagyni a kapcsolatot.

5. Befolyásol téged
Ha mindig át akarja formálni a véleményed az ő mintájára, vagy csak manipulál, hogy úgy csináld a dolgokat, ahogyan ő szeretné, jobb, ha felhagysz a kapcsolattal. Ugyanis az a férfi, aki ilyesfajta taktikákhoz nyúl, észrevétlenül fog hazudni neked és ki fogja használni a bizalmadat.


Ez is érdekelhet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján