5 tökéletes vágyfokozó a vacsihoz

2015.május.6.

Add meg a módját, ha már forró éjszakára készültök a barátoddal. Minden érzékszervnek jól esik a kényeztetés, a lazító fürdő, gyertyák, kellemes zene, ezek mind-mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy még kívánósabbak legyetek, és ne feledkezzünk meg az ételekről sem, amelyek bizony a szex igazi doppingszerei.

Mielőtt nekilátsz az olvasásnak tégy félre minden előítéletet az afrodiziákumokkal kapcsolatban és fogadd be a tudományos magyarázatot. Mit veszíthetsz? Próbáld ki tippjeinket és fűszerezd meg egy kicsit a szexuális életed!

1. Vörösbor
Egy pohár vörösbor a vacsihoz nem csak megnyugtat, de antioxidáns tartalmának köszönhetően a vérkeringést is beindítja. A fáma pedig úgy tartja: minél jobb a vérkeringésed, annál jobb lesz a szexuális életed!

2. Gránátalma

A gránátalma szexuális vonatkozását a görög mitológiában kell keresni. A legenda szerint ugyanis az első gránátalmafát a szerelem istennője Aphrodité ültette. A gyakorlatban ennél azért sokkal közelibb a megoldás. A gránátalma magjai ugyanis szintén növelik a tesztoszteron szintet, mellette pedig csökkenti a kortizol szintjét és ez a hatás bizony a szexuális vágy növekedéséhez vezet.

3. Csípős paprika

Chili, poblanos, és jalapeno paprika nem csak a főételt pezsdíti fel, hanem a véredet is. A szó szoros értelmébe. Ezek az életek ugyanis kapszaicint tartalmaznak, ami serkenti az idegvégződéseket, amitől tested minden pontja sokkal érzékenyebb lesz az érintésre.

4. Spárga

Az E-vitaminnak köszönhetően ez a zöld kis növény tesztoszteron, ösztrogén és progeszteron termelésre is képes. Ez a hormonkoktél pedig megad mindent, amire a testednek szüksége van, hogy fizikai szempontból válaszolni tudjon az érintésre.

5. Cékla
A mítoszok szerint, amikor Aphrodité barátnőnk el akart valakit csábítani mindig céklát evett, hogy növelje a szexepiljét. De ha az ő praktikáinak esetleg nem hinne valaki, akkor is itt a tudományos magyarázat! Ez a növény természetes forrása a bórnak, ami segíti a nemi hormonok előállítását a szervezet számára. (Egyes orvosok még homeopátiás kezelések során is alkalmazzák a "cékla módszert".)

+1 Csokoládé

Egy tökéletes desszert után ki ne lenne kapható egy kis összebújásra? A csokoládé feniletilamint tartalmaz, ami serkenti a noredrenalin és dopamin hormonok termelését, ami egyenesen eufórikus állapotot idéz elő az agyban, mondjuk ezt eddig is sejtettük!

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod