6 dolog, amit sose csinálj szex előtt

2021.január.20.

Tapasztalt hölgyként biztosan ismered a tested, és tisztában vagy azzal, hogy mi okozza a legjobb érzést neked. De sajnos még az ágy legnagyobb királynői is elkövethetnek néhány baklövést, ami nem feltétlenül szül jó eredményt.

6 dolog, amit sose csinálj szex előtt
Fotó: Shutterstock

Hogy elkerüld a nemi betegségeket, a kellemetlen szárazságot és a fura hangokat, mindenképp kerüld el ezeket a dolgokat, mielőtt belevágsz az esti kalandba:

1. Antihisztamin tartalmú gyógyszerek

Amennyiben antihisztamin tartalmú gyógyszereket szedsz, a tested EGÉSZ része kiszárad, sajnos még ott lent is. A lényeg, hogy teljesen mindegy mennyire vagy beindulva, a tested nem fog alkalmazkodni az aktushoz. Próbálkozzatok síkosítóval, vagy különböző olajokkal.

2. Fűszeres ételek
A fűszeres ételek kellemetlen szagot és ízt áraszthatnak ott lent. A nagyon csípős ételek, mint a jalapeño felpuffadást okozhatnak, illetve bélgáz képződést is, ami valljuk be, elég kellemetlen. De ami a legrosszabb, a kezedről és a szádról nagyon nehezen mosható le, és ha hozzáérsz az érzékenyebb részeidhez, az garantáltan nagyon fog csípni...

3. Túl sok alkohol fogyasztása
Persze, egy kis alkohol felcsigázza a kedélyeket, de amikor túl sokat fogyasztasz belőle és hosszabb távon, az orgazmusod nagy valószínűséggel elmarad. Egy kutatás is bizonyította, hogy 11%-a azoknak, akik alkoholt fogyasztanak, hasonló problémákkal küzdenek. Rövidtávon a férfiaknál az alkohol megnyújtja az aktust, de hosszútávon épp, hogy lerövidíti azt, míg a nőknek sokkal több idő kell ahhoz, hogy felérjenek a csúcsra.

4. Elektromos fogkefe használata
Valószínűleg ez furcsán hangzik, de az elektromos fogkefe, illetve az alkoholos szájöblítők használata nemi betegségek kialakulásához vezethet. Hasonlóan a vagina kiszáradásához, az efféle fogkefék és szájöblítők, a nyálkahártya kiszáradását eredményezik, így sebesedést okoz a szájüregben, ami után a betegségek könnyebben terjedhetnek.

5. Borotválkozás
Ha egy olyan nő vagy, aki a sima, szőrtelen bőrt szereti magán, akkor inkább minimum egy nappal az aktus előtt borotválkozz, bár tudjuk, hogy nehéz kiszámítani, hogy mikor is következik ez be. Ha frissen borotvált bőrrel szeretkezel, az esetlegesen kialakult irritáció olyan fertőzést okozhat, ami tökéletes bölcsője a herpesznek vagy a HPV vírusnak. Inkább több pengés borotvát használj, és tegyél egy kis Hydrocortison krémet a leszőrtelenített területre, hogy elkerüld a gyulladást. Másnap reggel ezt ismételd meg, hogyha bármilyen irritációt észlelsz.

6. Étel, mint előjáték
Igen, tudjuk, a csoki nagyon szexi kelléke lehet egy tökéletes hancúrozásnak, de a gomba már nem olyan vicces. Ne használj semmilyen cukortartalmú dolgot síkosítóként, ugyanis nagyon kellemetlen betegségekhez vezethet.

Ez is érdekelhet

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

GLAMOUR Horoszkóp

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek