18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Csupasz vagy bozontos legyél odalenn?

Tavaly nyáron életemben először jártam naturista strandon, és megdöbbentett, ami ott fogadott! Rajtam kívül gyakorlatilag mindenki csupaszra volt borotválva az intim területeken – én voltam az egyetlen szőrmók.

Nagyon sokan csak divatot követnek, és közben nem látják, hogy a testük természetesen mennyire szép
Nagyon sokan csak divatot követnek az intim szőrtelenítéssel, és közben már nem is látják, hogy a testük természetesen mennyire szép
Fotó: Getty Images

Elbizonytalanodhattam volna, cikinek is érezhettem volna magam és rohanhattam volna borotválkozni, hogy gyorsan beálljak a sorba. Gyanítom, nem én lettem volna az egyetlen. Végig az volt az érzésem, hogy lehetetlen, hogy a strand 100%-a így szereti hordani, ez tetszik neki. Azt sejtettem, sokan csak divatot követnek, nem akarnak különbözni, feltűnést kelteni és valójában, maguktól nem gyantáztatnának. Talán strandszezonon kívül ők is szőrösek, csak a nyilvánosság előtt nem mernek mást választani.

Éveken át kínoztam magam a szőrtelenítéssel. Eleinte a nagyját rövidre vágtam, a bikinivonalat pedig csipesszel szedtem. Állandóan begyulladt a szedegetéstől is és a borotválástól is. Később – az akkori párom kedvéért – kipróbáltam a teljes gyantázást. Amúgy is mindenki csupasz volt – reméltem, hogy én is meg tudom szeretni.

Nem csak maga a procedúra fájt rettenetesen, de iszonyat kellemetlen volt az is, ahogy elkezdtek visszanőni a szálak. Gondolom, érzékenyebb a bőröm, mint másoknak, mert amúgy ez kibírhatatlan. Én mindenesetre egy pár hónapig kitartottam, de azt tapasztaltam, hogy így bár nem vagyok szőrös, de állandóan borzasztó ronda a bőröm. Valami mindig épp növésben, vagy gyulladásban volt.

Mindeközben igazából nem is értettem, miért ez az elfogadott fazon a 21. században. Anyukám gyönyörű, dús szőrzetét én nagyon szerettem. Tetszett. A sajátom is, ami nem annyira terebélyes, de szerintem szép. Amikor levágtam, nem éreztem a sajátomnak a szeméremdombom. Úgy néztem ki, mint egy kislány. Csupasz csiga. Nem én voltam.

Nem értem, hogyan vált a szőr általános közellenséggé. Azt persze belátom, hogy kellemetlen, ha szex közben valakinek tele lesz a szája szőrrel és nem mindenki szeret ilyen felületet nyalogatni, de számomra a szúrós, borostás felület sokkal taszítóbb. Simogatáskor elijeszt, mint egy süni tüskéi.

Mivel imádom, ha szájjal kényeztetnek, átálltam mégis arra, hogy legalább alul levágjam, közben pedig folyamatosan reménykedtem, hogy ha eltűnik a boglya, megkapom a „jutalmam”. Sajnos nem ezen múlott. Talán a szőrösségem csak egy újabb lehetőséget adott arra, hogy az akkori párom kritizálhasson. Így se, úgy se akart úgy szeretni engem, ahogy nekem jól esett volna.

A szakítás után tinderezni kezdtem. Addigra már nem érdekelt, mi a divat: én tudtam, hogy szőrösen szeretem magam. A várva várt randi előtt már eszembe se jutott fazonírozni és a természetes pompámban történt meg az első szeretkezés is. Amikor a férfi lehúzta a bugyim, csillogó szemekkel mondta: „De jó, hogy te így hordod!”

Azóta van, hogy hetekig a természetes pompájában díszeleg (akkor is, ha nudizunk), van, hogy kedvem van rövidebbre vágni. Bármibe is öltöztettem a vulvám, a kedvesem imádja, csodálja, becézgeti, puszilgatja és lelkesen kényeztetni a szájával is. Mindenhogy rajong érte, és bevallom, számomra ettől, hogy szőrösen is szereti, még férfiasabb és még szexibb. Szexi a vágya, a lelkesedése és az is, hogy elfogad olyannak, amilyen vagyok.

Ez az én történetem a szőrzetemmel és talán itt a végállomás, megérkeztem oda, ahol nekem jó, ahol önazonos tudok lenni. Hogy mi a tanulság? Semmiképpen sem az, hogy innentől mindenki növesszen bozontot, mert az az egyetlen igaz út és az örök boldogság titka. Nem. De hiszem, hogy úgy lehet valaki igazán autentikus a testében is és az ágyban is, ha megismeri, milyen fazon passzol leginkább a személyiségéhez, a szexualitásához. Lehet, hogy a csupasz az - az is teljesen rendben van, ha neki az a kényelmes és a szép. A lényeg, hogy senki se akarja magad belekényszeríteni valami olyanba, ami nem neki való. Ha ezen a téren is tiszteljük a testünk, meg fogja hálálni!

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Ez is érdekelhet

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő