18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Lefeküdtem a legjobb barátommal - most hogyan tovább?

Sok ínséges éjszaka után talán jó ötletnek tűnik, de a hideg hajnali fények kíméletlenül rávilágítanak: nagyobbat nem is hibázhattál volna. Nem vagy egyedül az egyéjszakás kalandoddal, ne aggódj! Közösen átgondoltuk a tapasztalatainkat, és megbeszéltük a barátnőinkkel is, akik szerencsére igen változatos korúak, így más más aspektusból tudtak rávilágítani arra, hogyan szoktunk viselkedni és hogyan lenne jó viselkedni - hogyan is kellene viselkedni.

Ágyba bújtál valakivel, de másnap reggel már nem tűnik olyan fényes ötletnek? Segítünk, mit lépj
Ágyba bújtál valakivel, de másnap reggel már nem tűnik olyan fényes ötletnek? Segítünk, mit lépj
Fotó: Profimedia

Egy egyéjszakás kaland után sokszor tudunk bántóan ghostingolni, hebegni habogni a telefonban. Leírunk most négy alapesetet, és abban reménykedünk, hogy emlékszel majd rá, amikor aktuális, hogy a lehető legjobban kezeld a nem álomba illő, folytatni nem kívánt szexuális kalandodat.

Ágyba bújsz egy idegennel, aki bár maradt volna idegen…

Legokosabb, ha még virradat előtt tisztázzátok, és elnézést kérsz. Ezzel talán elejét veheted a későbbi összefutások kínos feszengésének. Még szerencsésebb, ha idejekorán tiszta vizet öntesz a pohárba – végülis mindketten felnőtt emberek vagytok. A humor mindig beválik. Ha nevetve képedsz el azon, milyen mélyre néztél a pohár fenekére előző este, azzal egyértelművé teszed, hogy nem tervezel folytatást. A lényeg, hogy ne túráztasd magad feleslegesen - és őt se.

Ágyba bújsz egy jó baráttal…

Megtörténhet. Ha hónapok óta facér vagy, egy magányos este egy régi barát nem is tűnik olyan rossz választásnak. Csakhogy a barátság igen csekély érv egy szerelmi kapcsolat mellett. De vajon másnaptól ugyanolyan barátok tudtok-e maradni, mint a félresiklás előtt? Általában ilyenkor kényszeresen úgy érzik a felek, hogy meg kell próbálniuk viszonyként folytatni a kapcsolatukat. Ahhoz, hogy ne veszítsétek el egymást, mindkettőtök erőfeszítésére szükség van. Még ha kellemetlen is, maradjatok kapcsolatban, és beszéljetek ki mindent. A múltat pont úgy, mint a jelent. Keressetek valamit, ami mindkettőtöknek élvezetes volt. Bármi is történt, csak megmutatta a barátságotok egy másik oldalát.

Ágyba bújsz az exeddel…

Bár többnyire kisiklásként kezeljük, ragyogó alkalom az elengedésre, a végső lezárásra. Fantasztikus tud lenni, amikor felelevenítjük a régi érzéseket. Ha nem fűlik a fogad a folytatáshoz, bizonyosodj meg róla, hogy az expasid is így gondolja. Ha viszont már túl késő, mondd el neki, ahogy csak alkalmad nyílik rá. Persze a jóra koncentrálva! Mondd el neki, mennyire jó volt emlékezni, mennyire különleges volt együtt. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha az újbóli együttlét sebeket tép fel: gondolkozz el a kapcsolatotokról, hogy mi minden történt azóta, hogy vége lett, és tekintsd tanulópénznek!

A válása után jött rá, igazából mennyire orgazmikus nő is

Ágyba bújsz valakivel, akivel nem élvezed a szexet…

Első alkalommal még ne adj hitelt a kétségeidnek! Ha már randiztok egy ideje, és tetszik is a másik, igyekezz menteni, ami menthető. Talán csak a te elvárásaid voltak nagyok, vagy ő volt a kelleténél idegesebb. Vezesd rá, mi jó neked szexuálisan, és figyeld meg, hogy változnak-e a dolgok. Persze előfordulhat, hogy összeférhetetlenek vagytok az ágyban; ekkor viszont szerencsés még azelőtt véget vetni a kapcsolatnak, mielőtt már túlságosan fájna vagy túl értetlenkedve fogadná. Mondd azt, hogy az adott pillanatban nem erre a kapcsolatra vágysz, és ne törd össze az önbizalmát!

A GLAMOUR kérdez, a férfiak válaszolnak: mi volt a legszörnyűbb élményetek az ágyban?

A huszonöt éves Ábel mesélte: „Épp sztriptízt lejtettem, amikor annyira beütöttem a kezem a plafonon lévő szellőzőrácsba, hogy össze kellett varrni. Mindig tudtam, hogy magas vagyok, de arról megfeledkeztem, milyen hosszúak a karjaim.”

A harmincéves Tibor mondta el nekünk: „Egyszer egy egyéjszakás kalandomon azt kiáltottam szex közben, hogy „szeretlek”, ami az adott helyzetben eléggé hangulatgyilkos mondatnak számított, de nem riadtam meg, folytattam tovább, és úgy tettem, mintha mi sem történt volna.”

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

A huszonhét éves Marci válaszolta nekünk a következőt: „A korai magömlést leszámítva? Egyszer egy lány szeretkezés után elkezdte reszelni a lábkörmeit… Mit mondjak, meglepő volt!”

Néha váratlan dolgokat tartogat a szex. Olvass róla!

Ez is érdekelhet

Balogh Eleni szettje kényelmes, mégis megállja mindenhol a helyét

Balogh Eleni szettje kényelmes, mégis megállja mindenhol a helyét

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói