"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

Valószínűleg mindannyiunkkal történtek már kínos dolgok éppen akkor, amikor a legkevésbé szerettük volna. Olyan emlékezetes pillanatokra gondolunk, amikor azt érezted, megnyílik alattad a föld, és azt szeretted volna ha abban a pillanatban azonnal eltűnhetnél a helyszínről. Olvasókat, ismerősöket, barátokat kértünk meg, meséljenek legkínosabb élményeikről, amelyek éppen az ágyban - vagyis inkább: szex közben - érték őket, és persze mi is hozzátettük a magunkét. Sokat röhögtünk, és nem egyszer még a sztorit hallgatva is elvörösödtünk, és arra gondoltunk, hála az égnek, hogy ez nem velünk történt meg! Mindenesetre azt a meglepő következtetést levonhattuk az elmeséltekből: szinte nincs olyan rémes eset, ami csak velünk történt volna meg. Ez azért megnyugtató, nem?

Izgalmas ötletnek tűnt semmit nem venni a kabát alá és melepni a látvánnyal...
Izgalmas ötletnek tűnt semmit nem venni a kabát alá és melepni a látvánnyal...
Fotó: Getty Images

Hoppá, elvesztettük a nadrágomat!

A huszonkilenc éves Barbara osztotta meg velünk meglehetősen kompromittáló történetét: „Barcelonában nyaraltam, és igencsak összemelegedtem egy helyes spanyol sráccal. Egyik éjjel elmentünk egy eldugott kis strandra, ahol a helyi tinik szokták "bonyolítani" a pásztoróráikat. Szerencsére viszonylag kihalt volt a part aznap, és bár néhány száz méterre álltak autók, nem zavartattuk magunkat, és jócskán belemelegedtünk a szerelmeskedésbe. Egy ponton a farmeromat lazán hátradobtam a kocsi platójára. Fél óra múlva, amikor már elégedetten pihegtünk egymás karjaiban, hátranyúltam, hogy fölvegyem a nacit, de az sehol sem volt. Valaki, poénból vagy szükségből, egyszerűen lenyúlta! Nem akartam elhinni, de végül kénytelen voltam éjnek évadján, egy szál pólóban és bugyiban hazaosonni a szálláshelyemre.”

Hol van a bikinim?

A huszonhárom éves Anita osztotta meg velünk a történetét: „A barátommal beúsztunk jó mélyen a tengerbe, és csókolózni kezdtünk. Mivel senki sem volt körülöttünk, gondoltunk egyet, és nekiálltunk szeretkezni a vízben. A bikinialsómat levetettem, és rákötöttem a csuklómra, de amikor végeztünk, és föl szerettem volna venni, egyszerűen nem volt sehol. Szerencsére már este volt, így viszonylag kevesen voltak a parton, de azért így is iszonyú ciki volt, ahogy próbáltam térden csúszva minél közelebb jutni a parthoz. A barátom gyorsan rámtekerte a törölközőt, ám biztos, hogy páran látták a meztelen popsimat...”

Jó ég, meglátott a mamája!

A huszonegyéves Szilvi mesélte el a történetét: „A barátomnak szülinapja volt, és elhatároztam, hogy meglepem. Vettem magamnak egy őrülten szexi fehérnemű-szettet, és csak egy kabátot felhúzva rá, elindultam. Persze, előtte azért kipuhatoltam, hogy egyedül van-e otthon. Odaérve izgatottan megnyomtam a csengőt, és a kabátot kissé szétnyitva, beálltam az ajtóba, amilyen szexin csak tudtam. Nos, az anyukája nyitott ajtót. Kiderült, hogy váratlanul hazaugrott...”

Bámul az ipari alpinista!

A huszonöt éves Roni mesélte el nekünk az egyik pikáns történetét: „A pasimmal egyik reggel a Balaton felé menet beugrottunk az irodájába egy ottfelejtett iratért. Mivel azelőtt nem jártam még nála, hirtelen beindult a fantáziám, és beültem a forgószékébe, csábos titkárnőt imitálva. Kissé szétnyitottam a combjaimat, és szexin odaintettem magamhoz. A barátom közelebb jött, és elkezdtünk csókolózni, amikor hirtelen hangokat hallottunk, és láttuk, hogy az ablakokat éppen mossák. Az ipari alpinista srác nem zavartatta magát, és nemhogy elpirult volna, de remekül szórakozott.”

Minden rendben volt, mígnem eltörtük...az ágyat

A huszonnégy éves Annamari mesélte nekünk a következő sztorit: „Tizenyolc éves voltam, és az első szerelmemmel nemrég vesztettem el a szűzességemet, ám anyukám még nem tudott róla. Mivel csak hat körül ért haza a munkából, minden nap rohantunk haza a barátommal, hogy szerelmeskedjünk. Egyik szenvedélyes délután annyira belemelegedtünk, hogy egy nagy reccsenés közepette eltört az ágyban a matracot alátámasztó faléc. Ja... Azt elfelejtettem mondani, hogy az volt a családi franciaágy... Sírtam, mint a záporeső, de aztán összeszedtem magam, és mire anyu hazaért, kiötöltem azt a fantasztikus füllentést, hogy ugráltunk az ágyon, és úgy történt a baleset. Nem tudom, elhitte-e - inkább nem akartam belegondolni.”

...a mosdót

A huszonhét éves Roni története e következő: „A barátom egy haverjával lakott közös albérletben, és egyik reggel, mikor nála aludtam, elkezdtünk hülyülni a fürdőszobában. Nem tudom, mi ütött belénk, hiszen a lakótárs a másik szobában volt, de elkezdtünk hátulról szeretkezni. Egy hirtelen mozdulatnál talán túlságosan is rátámaszkodtam a mosdóra: rémülten vettük észre, hogy szakad ki a falból. A hatalmas robajt a másik srác is hallotta - mint később kiderült - de nem mert még bekopogni sem, annyira megijedt."

A pénisz is öregszik, méghozzá így

Ajjaj! A pénisze kissé fura volt, merthogy... hatalmasra nőtt

A harminchárom éves Gabi mesélte el nekünk a történetét: „Néhány hete randiztunk csak a sráccal, mikor eljött az első szex ideje. Nem gondoltam volna, hogy tényleg létezik "túl nagy falat", de amikor megláttam meztelenül, lemerevedtem. Elkezdtünk szertetkezni, de annyira nagy volt, hogy szinte elviselhetetlenül fájt a dolog, így végül lemondtunk róla, és aztán szépen lassan hamvába is halt a kapcsolat. Még jó, hogy nem volt szerelem!"

...rendkívül apróra sikeredett

A huszonnyolc éves Niki erre rákontrázott, mert neki egyszer pont az ellenkezője jutott: „Hónapok óta szerelmes voltam a cég leghelyesebb pasijába, amikor egy rendezvényen végre összejöttünk. Nem kerteltem, azonnal fölhívtam magamhoz, ám amit termet és arc terén isten adott, azt bizony azon a bizonyos területen jócskán elvette... Olyan pici pénisze volt, hogy attól félek, túl feltűnően csodálkoztam rá. Mindenesetre a szex közben ez korántsem volt olyan zavaró. Itt tényleg nem a méret volt a lényeg."

Te mit takargatsz, milyen kínos szituáció történt meg veled a szexuális életedben?
Fotó: Getty Images

Még mindig kiborulok, ha eszembe jut... hogy rossz néven szólítottam

A huszonkilenc éves Linda osztotta meg velünk kínos történetét, ami persze bárkivel előfordulhat: „Volt egy három évig tartó kapcsolatom, ami után tizennyolc hónapig egyedül voltam. Utána jöttem össze a mostani barátommal, akit a legrosszabb pillanatban sikerült az exem nevén szólítanom. Tudtam, hogy ez azért van, mert hosszú idő után ő az első pasim, és akaratlanul eszembe jut az az időszak, amikor utoljára voltam párkapcsolatban, de éreztem, hogy effajta magyarázkodással nem sokra jutnék. Azt hazudtam inkább, hogy Dani nevű unokatestvéremre gondoltam, aki valami családi problémával hívott fel aznap. Tudom. Vérciki kifogás. De mit tehettem volna, mikor amúgy szerencsére tényleg van egy Dani nevű unokatestvérem."

...hogy fura hangokat adtam ki

A huszonnyolc éves Ági története is lehetne bármelyikünké: „Szerintem rajtam kívül más nő is - vagy legalábbis remélem! - ismeri azt a helyzetet, amikor a hüvelybe levegő kerül, és szex után hirtelen pukkanó hangokat hallat. Lehet, hogy természetes, de nekem elsőre nem volt az, és szó szerint elpigyeredtem a barátom előtt. Ő persze csak nevetett és vígasztalt, de én annyira fiatalon tényleg szégyenkeztem emiatt."

Mikropénisszel tényleg jobb az ember az ágyban?

És neked mi volt a legborzasztóbb élményed a szexszel kapcsolatban?

Nem bírtuk ki, megkérdeztünk két férfit:

Béci huszonnyolc éves, és megosztotta velünk kínos történetét: „Életemben először részesítettem orális szexben a barátnőmet, amikor hirtelen görcs állt a lábszáramba. Iszonyúan fájt, ezért hirtlen kirúgtam a takaró alól, és azzal a lendülettel szét is rúgtam szegény lány akváriumát, ami az ágy lábához közel állt."

A huszonhét éves Áronnak az anyuka tekintetével gyűlt meg a baja: „A csajom nagyon jóban volt a mamájával, és tényleg mindent meg tudtak beszélni. Meg is tették. Elárulta például egy huncut mosoly kíséretében, hogy abba is beavatta a mamáját, hogy kipróbáltuk az anális szexet. Mindezt egy háromnapos családi nyaralás előtt tudtam meg. A szombati volt életem legrosszabb piknikje. A vasárnapi hajókázás volt életem legrosszabb vitorlázása. A hétfő szimplán a legrosszabb hétfő volt. Folyton magamon éreztem anyuka átható tekintetét."

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói