18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Mit kell tudni az anális szexről?

2021.január.2.

Mit kell tudni az anális szexről?
Fotó: giphy

(Amíg fiatal voltam, sohasem értettem, hogy a macskák mégis miért visítanak közösülés közben. Mindig is sajnáltam őket, ahogy összeragadva "hancúroztak" az ablakunk előtt premierplánban, aztán persze beköszöntött az internet korszaka, és az okokra végre valahára fény derült. A hím macskák péniszen ugyanis rengeteg apró horog található, amik közösülés során belekapaszkodnak a hüvely falába. A kérdésemet ez igaz megválaszolta, de egy továbbit vetett fel: vajon miért alakultak ki azok a fránya kampók? Azt hiszem ez is azon megfejthetetlen kérdések közé tartozik, mint hogy mi az élet értelme, vagy mi vár ránk a túlvilágon.)

Talán a mostani lesz az eddigi legmegbotránkoztatóbb bejegyzésem mind közül, ugyanakkor tagadhatatlan tény, hogy sokan művelik a szex ezen formáját. Az anális szex nem újkeletű találmány, amit nemcsak meleg (és nem meleg) férfiak végeznek, hanem sok nő is örömét leli benne. Ha nem érdekel titeket ez a téma, és ódzkodtok az egésztől, akkor azt javaslom, hogy ne olvassatok tovább, mert az elkövetkezőkben egészen pikáns dolgokról lesz szó.

Orvosként nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy az emberek ezt bizony csinálják, vagyis foglalkozni kell az anális szexszel akár tetszik, akár nem. A szexuális felvilágosítás során sajnos ritkán, vagyis inkább egyáltalán nem kerül szóba ez a téma, ami olyan szempontból sajnálatos, hogy az emberek valamennyi százaléka azért érintett az ügyben. Mindezért megpróbálom röviden összefoglalni azokat a dolgokat, amikre mindenféleképpen figyelni kell, ha biztonságosan akarjuk csinálni.

Amennyiben alkalmi szexről van szó, az óvszer elengedhetetlen. Sokak szerint ez alól még a monogám partnerkapcsolat sem lehet kivétel, ugyanakkor kétlem, hogy például egymáshoz teljes mértékben hűséges meleg férfiak minden egyes alkalommal óvszert húznának. Ilyenkor viszont különösen figyeljünk a megfelelő síkosításra. A hüvely is sérül szex közben, a végbél nyálkahártyája úgyszintén. Megfelelő síkosítással, illetve a végbél záróizomzatának fokozatos tágításával a közösülés nemcsak sokkal kellemesebb, hanem hatványozottan biztonságosabb is lesz. Továbbá kiemelkedően fontos észben tartani azt, hogy az anális szexet már ne kövesse sem orális kényeztetés, sem hüvelyi behatolás. Tehát ez legyen az aktus záróakkordja.

Én úgy vagyok a szexszel, hogy mindenki azt csinál, amit csak szeretne, természetesen ésszerű keretek között, de meg kell hozni azokat az óvintézkedéseket, amikkel az esetlegesen felmerülő veszélyeket ki lehet zárni. Tehát, ha legközelebb netalántán anális szexre adnátok a fejeteket, ne feledkezzetek meg rólam és a macskámról sem.

Ez is érdekelhet

A retrográd Merkúr visszatért - így boldogulhatsz a kozmikus káoszban

A retrográd Merkúr visszatért - így boldogulhatsz a kozmikus káoszban

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk