18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

Azok a legjobb szexuális emlékeim, amikor valami új, valami „extrém” dolgot csináltunk, és itt nem kell egyből gang-bangre gondolni. Inkább a vicces játékosság az én világom, és el is árulom, miért.

Nem baj, ha olyan dolgokat is szeretnél kipróbálni az ágyban, ami nem hétköznapi, és elmondjuk, miért
Nem baj, ha olyan dolgokat is szeretnél kipróbálni az ágyban, ami nem hétköznapi, és elmondjuk, miért
Fotó: Profimedia

Pár éve kitöltöttem Jaiya szex tesztjét (Sexual Blueprints névre hallgat), ami arra hivatott, hogy megtudjam, milyen „típusú” vágyaim vannak, milyen szexet szeretek igazán. Zseniális kvíz, csak ajánlani tudom, mert egyrészt nagyon hatékonyan segít megismerni a vágyaid, másrészt, ha a pároddal mindketten kitöltitek, akkor könnyebb megtalálni a közös metszetet, és jobban megérthetitek a közös működéseteket.

Ezt a cikket nem az ő reklámjuknak szánom, de nem hagyhattam ki a történetem szempontjából. Az ő tesztjüket töltve derült ki ugyanis, hogy én nagy arányban kinky vagyok. Ha olvastad a korábbi cikkem, tudhatod, mit jelent a kifejezés. Gyorsan összefoglalom: az én felfogásomban minden kinky, ami nem annyira szokványos, mainstream szex. Megfelelő magyar kifejezés nem igazán van erre, inkább az angol szót szokták használni.

Nem tudom, mire számítottam, de nagyon megdöbbentem a teszt eredményén, hiszen leginkább BDSM környezetben hallottam ezt a kifejezést. Azért is lepódtem meg a kinky-ségen, mert már tudtam magamról, hogy nem vágyom a „klasszikus” BDSM játékokra: nem akarom, hogy megkorbácsoljanak (vagy én a páromat), az András-keresztre se kívánkozom (sőt, egyenesen viszolygok a gondolattól), és még sorolhatnám, mi mindent nem érzek magaménak azok közül, ami egy BDSM „kínzókamrában” (dungeon). A szex-teszt eredményét olvasva azonban rájöttem:

Én másképp vagyok kinky

Még a nem szokványosoktól is különbözöm (pontosabban szeretem ezt érezni), ami nem is olyan meglepő, ha belegondolunk, hogy még a hivatásom, a felnőtt szex-edukáció is elég extrém, és abba se egy iskolát követve kezdtem bele (például nem szexuálpszichológusnak mentem), hanem a magam útját járva. Sőt, tulajdonképpen a véremben van a kinky-ség: apukám mellett felnőve már pici korom óta szívtam magamba az újító, vállalkozói attitűdöt. Nem csoda, hogy ez a szexualitásomban is megjelenik.

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Nincs bajom a szabályokkal, sőt, talán még szeretem is őket és mindig is fontos volt számomra, hogy betartsam őket. Ugyanakkor nagyon élvezem, ha megtalálom a módját, hogyan legyek kreatív a keretek között. A szexet is akkor élvezem a legjobban, ha kreatív: ha épp valami olyan dolog történik, amit még sosem csináltunk. Lehet az egy egészen apró dolog is, csak ne ugyanolyan legyen, mint szokott.

Mik a kedvenc „furcsaságaim” a szex terén?

Leszögezem, mielőtt csalódna bárki is: ne számítsatok „nagyon durva” dolgokra. Inkább olyan kedves „furcsaságokra”, amik lehet, többeknek nem is annyira különlegesek, de nekem azok, és ez a lényeg, hogy a saját szexuális életünk nekünk legyen jó.

  • Imádom a szabadban csinálni. Saját kertben még nem csináltam, inkább kirándulás közben. Akármi is történik: akár „egyoldalú” kényeztetés, vagy „csak” egy megkezdett, orgazmussal le nem zárt huncutkodás, akár behatolásos szex: lelkendező ujjongás járja át a lelkem nem csak közben, de az emlékre gondolva is. Ide kapcsolódik az is – remélem, nem veri ki a biztosítékot senkinél -, ha mondjuk egy olyan helyen pisilhetek a hegyoldalban, ahol alattam nagy kilátás terül el. Mindkettőben van egy fajta „rosszalkodás”. Talán a bátorságom szeretem benne a legjobban, hogy meg merem csinálni akkor is, ha tudom, hogy megláthatnak, és hogy nem attól függök, hogy mit gondolnak mások, hanem képes vagyok követni az érzéseimet.
  • Csak úgy felizgatni a másikat: Imádom, amikor játékosan elkezdem simogatni a nap egy teljesen véletlenszerű időpontjában a párom férfiasságát mondjuk a konyha közepén, majd amikor már megkeményedett, mosolyogva abbahagyom. Tulajdonképpen ez is egyfajta dominancia.
  • A csillámos kézkrém esete: Ne csináljátok utánam, mert fogalmam sincs, mennyire egészségtelen, de egyszer bevállaltam: masszázsolaj híján csillogó krémmel kentem be a kedvesem „jogarát”. Nagyon feldobta a szexet a kacagásunk, és az, hogy közben azt gondoltam: ilyen őrültséget még soha senki nem csinált. Persze simán lehet, hogy mégis (sőt, utána láttam olyan videót, ahol az egész test masszív csillámmal volt bekenve), de akkor is jó érzés volt ezt képzelni.
  • Játékszereket használni: Abból is főleg a gyerekjátékra hajazókat, például a plüss-bilincset, vagy a pingvines csiklóizgatót. A nővérkeruha helyett is jobban bejön nekem a cicajelmez (konkrét fülekkel és farokkal).
  • Masszázs pénisszel: Imádom, amikor megteszi a párom, hogy a teljes testmasszázsomba bevonja a péniszét is, és időnként nem a kezével érint, hanem az erekciójával. Hozzáérinti a térdhajlatomhoz, a felkaromhoz, a talpamhoz, vagy akár a fülem mögé nyomja. Ez utóbbi az egyik kedvencem, bár igazából mind az. Izgató is, vicces is, és megint csak azt érzem közben, hogy ilyet csak mi csinálunk! (Közben pedig remélem, hogy kipróbáljátok, és szeretni fogjátok Ti is.)
  • Harapdálás? Jöhet: Egy időben komoly konfliktusaim voltak abból, hogy imádtam megharapni a másikat, túl nagy fájdalmat okozva neki. Mostanra rájöttem, hogy még jobban szeretem, ha engem harapnak meg! Nagyon erotikus számomra, ha például a vállam és a nyakam találkozásában érzem a fogak szorítását.
  • Félelem a fájdalomtól: Nem igazán szeretem a paskolást, de az, ha van a páromnál egy erre alkalmas eszköz, amit csak úgy megsuhogtat anélkül, hogy a testemet érné, nagyon izgató számomra!

Szeretem különlegesnek érezni magam

Szinte minden megírt cikkem alatt tanulok valamit magamról. Most ez lett a tanulság: fontos számomra, hogy különlegesnek érezzem magam. Olyannak, aki valami „nagy dolgot” vitt véghez. Persze a csillámos kézkrémes eset teljesen máshogy „nagy dolog”, mint egy Nobel-díj, de nekem valahogy mégis az: talán mert ilyenkor érzem leginkább, hogy felszabadultan meg tudtam élni a vágyaim, követni tudtam az érzéseim anélkül, hogy a gátlásaim, szexuális elakadásaim, vagy traumáim megakadályoznák az élvezetet.

Ez az én történetem, ami semmiképp sem etalon. A tiéd nagy valószínűséggel teljesen más (vagy esetleg egy-egy elemében hasonlít). Fontosnak tartom kiemelni, hogy mindenki más, mindenki másképp különbözik, és ha te épp azt szereted, ha egy sablont követhetsz, kiszámítható lehet a szexuális életed, és semennyire se lógsz ki a sorból, azzal sincs semmi gond – sőt! Semelyik út nem jobb, vagy rosszabb a másiknál. A lényeg, hogy tudd, melyik a tiéd, és azon haladj tovább – ne mások útját járd!

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is! Ingyenes webinárjaira itt tudsz jelentkezni.

Nem félünk a tabusított témáktól:

Ez is érdekelhet

Így néznének ki Brad Pitt és Jennifer Aniston gyerekei a mesterséges intelligencia szerint

Így néznének ki Brad Pitt és Jennifer Aniston gyerekei a mesterséges intelligencia szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

PR

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)