18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Másról fantáziálsz szex közben?

Nem csak a férfiak, de a nők körében is gyakori az, hogy szeretkezés közben szexi történeteket alkotnak a képzeletükben. Ahogy a szexszel kapcsolatos dolgokat, ezeket a képzelgéseket is rengeteg az ítélet övezi. Vajon valóban probléma, ha fantáziálunk? Szabad másra gondolni szex közben?

Sokan tartanak attól, hogy a kedvesük azért gondol másra, mert nem tartja őt elég jónak. „Biztos azért csinálja, mert másra vágyik, el akar hagyni, vagy meg akar csalni.” – vonják le sokan a következtetést. Pedig sokszor nem ez a helyzet.

Akkor miért fantáziálunk? Általában egyszerűen azért, mert jó érzés. A képzelgés felébreszti a vágyunkat, fokozza a gyönyörszintünket, jobban tudjuk általa élvezni az öngyönyör szerzést és akár a szeretkezést is.

Egy kliensem arról a felfedezéséről számolt be, hogy ha fantáziálgat, akkor könnyebben rá tud hangolódni az együttlétre. Általában azt érzi, hogy ő kimondottan nehezen izgul fel. Mióta rájött, hogy ezzel „nagyobb fokozatba” tudja kapcsolni a testét, lelkesen használja ezt a titkos fegyverét. Sajnos nem tudott ennek száz százalékosan örülni, mert közben félt, hogy ezzel rosszat tesz a kapcsolatának. Tanácstalan volt, mit tegyen: ha leállna a fantáziálással, attól azt érezné, hogy csöbörből vödörbe került, hisz ha nem csinálja, nem fog tudni felizgulni, ha nem izgul fel, nem lesz jó a szex. Akkor pedig újra veszekedni fognak.

Mit javasoltam neki? Jobbnak láttam, ha azt vizsgáljuk meg, mi miatt gondolja azt, hogy nincs rendben, ha a képzeletéhez nyúl.

Tisztáztuk, hogy ha másra gondol, nem jelenti azt, hogy hajlamos lenne megcsalni a párját. Sokan egyáltalán nem akarják a valóságban is átélni azokat, amiket el szeretnek képzelni, mint ahogy például a horrorfilm rajongók se szeretnének olyan helyzetekbe keveredni, amit egyébként a képernyőn szívesen néznek. Persze van, aki valóban vágyik arra, amiről fantáziál. Mégis attól még, hogy mondjuk valakit felizgat, ha Bruce Willist képzeli magad mellé, nem biztos, hogy akarna is élni a lehetőséggel, ha bekopogna hozzá egy szál szexi alsóban – például azért, mert szereti a párját, és egyszerűen nem akarja megcsalni.

Átbeszéltük azt is, hogy az se feltétlenül gond, ha nem csak önkielégítés közben gondol valaki Bruce-ra, hanem akkor is, ha épp a párjával szerelmeskedik. Ha azért teszi, mert egyszerűen így jobban élvezi a szexet, az tulajdonképpen olyasmi, mint amikor a csiklóját izgatja behatolás közben: egyszerűen csak fokozza a saját gyönyörét. Aki viszont azért csinálja, mert a párja már egyszerűen nem izgatja fel, vagy nem szeret vele szeretkezni, ott érdemes inkább megoldást találni erre a problémára, hisz azáltal, hogy olyasvalakivel csináljuk, akivel amúgy nem szeretnénk, egyfajta erőszakot követünk el saját magunkon. Szerencsére azt tapasztalom, a hiedelmekkel ellentétben a többség nem a párja helyére képzel oda valaki attraktívabbat, hanem szimplán csak élvezi a fantáziájában lejátszódó jelenetet.

Volt olyan időszakom, amikor nagyon nehezen tudtam jelen maradni a szexben, mert rendre elkalandoztak a gondolataim a napi teendőkre. Akkoriban nyitott kapcsolatban éltünk és tudtam, hogy a páromat nagyon is izgatja, ha akár képzeletben, akár a valóságban többen vagyunk az ágyban, így a fantáziáimban is lelkiismeretfurdalás nélkül meg tudtam hívni másokat magunk mellé az ágyba. Ekkor fedeztem fel, hogy ha szeretkezés közben elképzelem, hogy még valaki kényeztet engem rajta kívül (vagy én őt), akkor sokkal jobban élvezem azt, amit a párom csinál.

Csupasz vagy bozontos legyél odalenn?

Le akartam őt cserélni? Dehogy! Vele akartam ágyba bújni, az ő kényeztetését élvezni, neki adni át a testem.

Ráadásul azáltal, hogy jobban élveztem így a szexet, az ő gyönyöre is nagyobb volt. Nem volt tehát semmi rossz abban, hogy még valakit odaképzeltem, sőt! Így csak jobb lett mindkettőnknek!

Végtére is azért szeretkezünk, hogy együtt hatalmas gyönyört éljünk át. Attól még, hogy ehhez eszközöket veszünk igénybe, legyen az szexuális játékszer, egy flakon tejszínhab, vagy a fantáziánk, nem leszünk kevesebbek, nem fog kevésbé jónak számítani a kapcsolatunk, mint ahogy az se „csalás”, ha például sportoláshoz eszközt használunk. Milyen lenne, ha például nem számítana sportteljesítménynek a bringázás azért, mert ott nem csak a saját testünket használtuk?! A közösen átélt gyönyör értékéből se vesz el az, ha egy kis katalizátort hívunk segítségül!

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Ez is érdekelhet

5 film a leszbikus kapcsolatokról

5 film a leszbikus kapcsolatokról

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő