„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Te mit gondolsz, tudnak neked újat mondani vagy mutatni, ha szexről van szó? Mielőtt rávágnád, hogy nem, azért olvasd el a többiek történeteit, hátha mégis vannak felfedezetlen területek a te szexuális életedben is.

Van még olyan, amit nem éltél meg a szexben, de nagyon szívesen kipróbálnád?
Van még olyan, amit nem éltél meg a szexben, de nagyon szívesen kipróbálnád?
Fotó: Diamond Dogs/Getty Images

Tedd a szívedre a kezed: vannak olyan vágyaid vagy fantáziáid, amiket szívesen megélnél, de nem mered elmondani a párodnak? Esetleg kifejezetten unalmasnak és monotonnak tartod a szexet, de ez lenne az utolsó dolog, amit bevallanál? Most képzeld el, hogy amit ebben a pillanatban tudsz, megéltél, kipróbáltál, vagyis megkóstoltál, az csak egy nagyon vékony szelet egy jókora tortából. Kíváncsinak lenni és felfedezni ér - jöjjön hozzá egy nagyon őszinte löket.

Nem csak a húszéveseké a szenvedély

„Huszonnégy évesen házasodtam, és előtte volt több rövidebb kalandom, illetve egy három éves párkapcsolatom is. Úgy álltam az oltár elé, hogy nekem aztán már minden megvolt, amitől egy nő tapasztaltnak mondhatja magát, soha többé nem vágyom új kalandra. A házasságom eleinte boldog volt, de öt év után megritkult és unalmassá vált a szexuális életünk. Úgy voltam vele, hogy ez normális. Az ember harminc fölött már nem olyan szenvedélyes az ágyban - és azon kívül sem -, hiszen az effajta őrültségek a felelőtlen fiataloknak valók.

Aztán nyolc év házasság után kiderült, hogy a férjem félrelépett, és ezt nem bírta el a kapcsolatunk. Sokat próbálkoztunk, de valami örökre megszakadt. Nehéz időszak következett, két év kellett, mire földolgoztam a kudarcot. A céghez épp ekkor érkezett egy új munkatárs, akivel az első pillanattól nagyon vonzódtunk egymáshoz. Néhány randevút követően belevágtunk egy kapcsolatba, ami életem legszenvedélyesebb viszonya volt. Őrültek és szertelenek voltunk, akár a húszévesek. Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban. Sosem gondoltam volna, hogy harmincöt évesen még tudok így kívánni valakit. Nem is csoda, hogy fél év után teherbe estem." Dóra (38)

Csak türelem kellett

„Tizennyolc éves koromban voltam először szerelmes, és az első barátommal veszítettem el a szüzességemet is. Hamar rájöttünk, hogy szex közben nem tudok eljutni a csúcsra, ezért úgy szeretkeztünk, hogy előtte vagy utána ő más módon elégített ki. Így is nagyon jó volt, nem éreztem azt, hogy hiányozna bármi. Aztán négy év után szakítottunk, és újabb egy év múlva megismerkedtem a mostani párommal.

A nő nem selejtes, ha lassabban izgul fel, az előjáték pedig nem szívesség

Ő idősebb nálam öt évvel, nagyobb tapasztalata is volt. Amikor elmondtam neki, hogy ne fárassza magát, én a sima szeretkezés alatt nem tudok elmenni, nem szólt semmit, kedvesen tudomásul vette a dolgot. Mégis, amikor szeretkeztünk, mindent megtett, hogy nekem lehető legjobb legyen: hosszúra nyújtotta az előjátékot, mindig megkérdezte, nekem hogyan jó, odafigyelt arra, hogy ne tíz percig tartson az együttlét, és ami a legfontosabb: sosem éreztem, hogy nyomás lenne rajtam, ha nem jutok el a csúcsra. Néhány hét múlva pedig lőször élhettem át szeretkezés közben az orgazmust. Fantasztikus volt." Edina (26)

Játsszunk egy kicsit!

„Sima, vanília szex - így hívja az angol azt a fajta szexet, amiről én egy évtizedig azt hittem, hogy szeretem. Ez nálam nagyjából azt jelentette, hogy leginkább misszionáirus vagy lovagló pózban, lassan és romantikusan szeretkezzem a partneremmel. Természetesen nagyon élveztem így is, de amikor a legutóbbi és eddig leghosszabb kapcsolatomban belekerültünk egy szexuális rutinba - amit addig még sosem tapasztaltam, mert senkivel nem jártam olyan hosszan -, egyértelmű volt, hogy valamit váltani kell, különben vagy szakítunk vagy félrelépünk. Elkezdtünk kísérletezni, és kiderült, hogy a gyengéd kikötözés, a szem bekötése és a szexuális játékszerek mindkettőnket nagyon felizgatnak. Nem csak kettőnk szexuális élete jutott el egy új szintre, hanem a saját szexualitásom is. Korábban azt hittem, már mindent tudok róla, pedig dehogy is! Szerintem mindenkinek érdemes lenne kicsit feszegetni a határait, különben talán sosem tudja meg, milyen élményekben lehetne része." Csilla (30)

A cikk eredetileg a GLAMOUR magazin 2016-os szeptemberi számában jelent meg.

Még több érdekesség a szexről:

Ez is érdekelhet

Foglalt férfiakhoz vonzódsz? Ezek az okok állnak a háttérben

Foglalt férfiakhoz vonzódsz? Ezek az okok állnak a háttérben

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói