10 ördögi páros, akiket sosem felejtünk el

2022.július.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ismered a történetet: a gonosz fiú találkozik az ördögi lánnyal. Egymásba szeretnek, kioltanak párszáz életet, rémítő teremtményeket hoznak létre és persze mindig boldogan élnek. Shakespeare Macbethjétől egészen a Pokémon Rakéta csapatáig rengeteg gonosz felállást ismersz, és sokan rá is találnak méltó társukra, akivel aztán együtt követik el a gaztetteket.

Íme 12 ördögi páros, akiket szeretsz gyűlölni és a leghátborzongatóbb tettektől sem riadnak vissza.

10. Chuck és Blair A pletykafészekből

A pletykafészek hat évada alatt Chuck (Ed Westwick) és Blair (Leighton Meester) lélektanilag folyamatosan visszaéltek a másikkal, valamint sok barátjukkal, ellenségükkel és ismerőseikkel.

A legrosszabb tett: A harmadik évad elején Chuck és Blair olyan játékot játszanak, melyben Chuck a bárpultnál csábít el nőket. Aztán látszólag a semmiből megjelenik Blair, hogy eljátssza a "másik nőt", hogy zavarba hozza a lányt, akivel Chuck van. Állítják, hogy mindössze azért játsszák a játékot, mert izgalmasnak találják, de persze gúnyolódni akarnak az áldozatokon.

9. Ringo és Yolanda a Ponyvaregényből

Egy fegyveres rablás sosem volt ennél romantikusabb. Yolanda és Ringo története (két piti bűnöző) arra szolgál, hogy keretet adjon Quentin Tarantino Ponyvaregényének. Miután elfogyasztanak egy romantikus reggelit a helyi étkezdében, a szerelmes galambok pisztolyt fognak a gyanútlan személyzetre és vendégekre. Elég szánalmas fegyveres rablás, de ennek ellenére is elég félelmetes.

A legrosszabb tett: nyilván a rablásnak kellene lennie, de mi amellett a tiszteletlenség mellett tesszük le a voksunkat, ami Samuel L. Jacksonnal szemben követtek el: Hé, srácok, ő csak egy kis reggelit akart!

8. Kathryn és Sebastian a Kegyetlen játékokból

A Kegyetlen játékok egy 1999-es ifjúsági dráma, amely lényegében arról szól, hogy két mostohatestvér gonosz versengésbe kezd: az győz, aki több szívet hódit meg majd tör össze, a tét pedig Sebastian vadonatúj Jaguárja. A verseny fő tárgya Anette (Reese Witherspoon), az új iskolaigazgató naiv lánya. Ha Sebastian (Ryan Philippe) megszerzi, Kathrynnel (Sarah Michelle Gellar) is bármit megtehet, de ha nem, Kathryné az új Jaguár.

A legrosszabb tett: Ha Reese Whiterspoon manipulációja nem lenne elég, Kathryn és Sebastian kitervelik, hogy a fiú csábítsa el Cecile-t, majd mikor Cecile beleszeret csellótanárába, a fekete bőrű Ronaldba, tesznek azért, hogy Cecilet kitagadja édesanyja.

7. JD és Veronica a Gyilkos játékokból

Veronica (Winona Rider) és JD (Christian Slater) két romlott középiskolás, akik tudják, hogy kell kegyetlennek lenni. Kezdetben megalázzák a duci lányokat, piszkálják a különcöket, de később a gyilkosságtól sem riadnak vissza. Három gyilkosság történik öngyilkosságnak álcázva.

A legrosszabb tett: Minden kétséget kizáróan Heather Chandler meggyilkolása a legszörnyűbb. A lefolyótisztító általi halála indokolatlanul kegyetlen. Plusz egy tökéletesen szép dohányzóasztal is tönkremegy, mikor beleesik elsőként. Ez nemcsak a szülőknek durva, hanem a lakberendezőnek is.

6. Tony és Carmela a Maffiózókból

Ó, a Maffiózók. Klasszikus háttér, bonyolult szerelem. Tony (James Gandolfini) és Carmela (Edie Falco) között különösen erős ellentétek vannak a Maffiózókban. Míg Tony személy szerint több tucat bűncselekményt követ el, és számos egyéb kárt okozott, Carmela csak férje gaztetteinek előnyeit látja. Lehet, hogy nem húzza meg a ravaszt, de ugyanúgy sok kioltott életért felelős. Úgy, hogy nem nézel utána a sorozat fináléjának, mit gondolsz, hogy végződik a történetük?

A legrosszabb tett: Bár Carmela közvetlenül nem vesz részt benne, de Adriana halála különösen kegyetlen, megrendítő és fájdalmas.

5. Elizabeth Johnson grófnő és Ramona Royale az Amerikai Horror Story: Hotelből

Az AHS univerzumának több gonosz hatalmú párosa van, mint amennyit el tudsz képzelni. De a legtökéletesebb duó elcsúszott, mielőtt igazán tisztelték volna őket és rettegésben tartottak volna másokat. Az 5. évad vége felé a grófnőnek (Lady Gaga) és Ramona Royalenak (Angela Bassett) volt még egy utolsó, lenyűgöző, feszült találkozása, néhány pillanattal a grófnő halála előtt. Csavart, stílusos, véres hatalmat alkottak.

A legrosszabb tett: Mind a grófnő, mind Ramona nagyon sok gyilkosságot követett el (vámpírként, vérszívóként valóban kegyetlenek voltak). Will Drake meggyilkolása csak egy a szörnyű dolgok közül.

4. Fred és Serena Waterford A szolgálólány meséjéből

Gilead egyik férje és felesége nem olyan éles bűntetteket követtek el, mint a fentebb említett párosok. Az elmúlt évadokban produkált cselekedeteik leginkább erkölcsi felháborodást váltanak ki. A szisztematikusan nőket rabszolgákká tevő, nukleáris hulladéktermelésért felelő, munkatáborokat létrehozó Fred (Joseph Fiennes) és Serena (Yvonne Strahovski) nagyban hozzájárult az Egyesült Államok elpusztításához. Reméljük, az ellenállás nagy lépéseket tesz ellenük a következő évadban.

A legrosszabb tett: Ha ismered A szolgálólány meséjét, tudod, hogy a történet nagy részben szexuális zaklatásról szól. A June ellen elkövetett erőszak borzasztó tett. A legsötétebb szörnyűségek is megjelennek a sorozatban.

3. Cersei és Jaime a Trónok harcában

Cersei (Lena Headey) és Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) drámája évadokon keresztül bontakozott ki. Ha már a sorozat elején azzal indítanak, hogy kilöknek egy gyermeket az ablakon, aki ennek következtében lebénul, nem kérdés, hogy a gazemberek közé kell őket sorolnunk. Nyilvánvalóan azóta sok idő eltelt, de vannak olyan dolgok, amiket nem lehet elfelejteni, megmarad az első benyomás.

A legrosszabb tett: Soha nem bocsátjuk meg nekik Margaery Tyrell halálát! Erre nincs bocsánat!

2. Sweeney Todd és Mrs. Lovett a Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélyából

Sweeney Todd (Johnny Depp) és Mrs. Lovett (Helena Bonham Carter) kétség kívül a lista élvonalába tartozik. Úgy tartják róluk, kevésbé szikrázóak mint egy ABBA borító, de több balladájuk van a kannibalizmusról. A történet az 1840-es évek Londonjában játszódik. A két elragadóan visszataszító főszereplőpárosa öl, felvág és megsüti az ellenségeit és csak véletlenszerű idegeneket is, és a saját húsospitéjükben landolnak az áldozatok. Ezután pedig eladják őket a gyanútlan klienseiknek.

A legrosszabb tett: Sweeney Todd és Mrs. Lovett egyszerűen kegyetlen. A végső ponton Mrs. Lovett hazudik a múltjáról, ezért Sweeney Todd a sütőbe dobja, majd ezután elvágja a saját torkát. Igazán kipróbálhatták volna inkább a párterápiát!

1. Joker és Harley Quinn

Természetesen Gotham legfélelmetesebb párja vezeti a listát. Gyilkosság, gyújtogatás, emberrablás, kínzás, rablás...hogy nevén nevezzük szörnyű tetteiket. Harley és Joker a DC univerzum felforgatói, függetlenül attól, milyen közegben vannak. Soha nem tudhatod, mire számíthatsz a két Batman ellenségtől.

A legrosszabb tett: A románcuk igazi szörnyűségeket tudhat magáénak. Minden azzal kezdődik, hogy Joker elektrosokk-kezelést hajt végre Harley-n, és folyamatosan meggyilkolásával fenyegeti. Amikor Harley szembefordul vele, a legnagyobb szörnyűségektől is tartania kell, akár a megnyúzástól is. Az egész életen át tartó rabszolgaság, amivel a barátnőjét sújtja, mindenkorra a bűnözők fejedelmévé teszi.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Letícia spanyol királyné letaszította Katalin hercegnét a trónról, pedig klasszisokkal olcsóbb ruhákat hord

Letícia spanyol királyné letaszította Katalin hercegnét a trónról, pedig klasszisokkal olcsóbb ruhákat hord

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője