18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

10 szórakoztató ivós játék, amit a következő házibuliban ki kell próbálnod

2019.március.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hangos zene, hajnalig tartó beszélgetések, tánc - ezek azok, amik elsőre eszünkbe jutnak, ha felidézzük pár házibuli emlékét. De hogyan teheted a következő partit még emlékezetesebbé? Igen, ivós játékokkal. Mutatunk is tíz különbözőt, melyek közül bármelyik feldobja a legközelebbi bulit legyen szó házibuliról, vagy kocsmázásról.

10 szórakoztató ivós játék, amit a következő házibuliban ki kell próbálnod
Fotó: Shutterstock

Ajjaj: Így befolyásolja az alkohol az orgazmusod

Ajjaj: Így befolyásolja az alkohol az orgazmusod

1. Kings Cup

Ami kell hozzá: italok, franciakártyák
A Kings Cupot bármennyien játszhatjátok. A lényeg, hogy készítetek egy listát, hogy milyen kártyához milyen ivós feladatot rendeltek, majd húztok a kártyapakliból. Minden alkalommal azt kell tenned, ami a listán az adott kártya mellett szerepel. Minél jobban belebonyolódtok a játékba, annál izgalmasabb. Ha letöltöd a Kings Cup nevű ingyenes applikációt, akkor a kártyák felett megjelennek a szabályok is, így nem kell neked kitalálnod őket.

2. Thumper

Ez egy gyors és egyszerű, hangos és csapkodós játék. Körbeültök egy asztalt, ezután pedig mindenki elkezd lassan tapsolni: kettőt az asztalra csaptok, kettőt tapsoltok. Az asztalra csapásokat és a tapsolást is hanggal nyomatékosítjátok. Ezután mindenki mutat egy egyéni jelet, mondjuk meghúzza a fülét vagy betakarja a szemét. Miközben mindenki tapsol a ritmus szerint, az első játékos mutatja a saját jelét, majd egy másikét. Ezt a másiknak észre kell vennie, majd ugyanúgy mutatnia a saját, majd egy harmadik játékos jelét, és így tovább. Aki nem reagál gyorsan és helyesen, annak meg kell innia a pohara teljes tartalmát.

3. Rezzenéstelen arc

Ami kell hozzá: italok, papír, toll
Amikor isztok, nehéz rezzenéstelen arccal ülni, így ez a játék remek kihívás. Vicces vagy figyelemfelkeltő mondatokat ír egyikőtök jól olvashatóan papírcetlikre, miközben mindenki rezzenéstelen arccal ül. Ezután minden játékos felvesz egy papírt és megpróbálja megőrizni rezzenéstelen arckifejezését. Akinek nem sikerül vagy bármilyen reakciót mutat, innia kell.

4. Flip Cup

Ami kell hozzá: italok, fél literes műanyagpoharak
A Flip Cup az egyik legjobb ivós játék kezdőknek. Két csapat versenyez egymással. A két csapat egymásnak ellentétes oldalon áll, és a poharakat az italokkal az asztal szélén tartja. Amelyik csapat előbb issza ki a poharak tartalmát és pöccinti fejtetőre a poharakat, az nyer.

5. Bumm

Ami kell hozzá: italok
Az egyik legegyszerűbb ivós játék. Minden játékos mond egy számot hangosan, sorban, 1-től kezdve, kivéve a 7-et, annak többszöröseit és amiben benne van a szám (pl. 17). Ebben az esetben azt mondja: bumm. Aki elhibázza, iszik. Ilyen egyszerű.

6. Legvalószínűbb

Ami kell hozzá: italok
A játékosok körben ülnek és feltesznek egy "legvalószínűbb" kérdést. Például: "Ki a legvalószínűbb, hogy elbújna idegenek elől?" Ezután háromra mindenki arra a személyre mutat, aki szerinte a legvalószínűbb. Akire a legtöbben mutatnak, az iszik és annyit, ahányan mutattak rá.

7. Vedd fel a táskát

Ami kell hozzá: italok, papírtáska
Ez egy nagyon szórakoztató játék, akár már ezen a hétvégén kipróbálhatjátok. Tegyetek egy papírtáskát a földre, majd próbáljátok felvenni. Na de hol a csavar? Csak a szátokat használhatjátok hozzá, semmi mást. Akinek nem sikerül felvenni a táskát, iszik.

8. Ivós Jenga

Fotó: Shutterstock

Ami kell hozzá: italok, Jenga
A részeg Jenga olyan, mint a normál Jenga, de vicces és őrült kihívásokkal, amelyek a Jenga fakockákon szerepelnek. Miután felépítettétek a tornyot, húzzatok ki sorban egy-egy kockát, majd helyezzétek a tetejére, ezután pedig teljesítsétek az adott kockán lévő kihívást. Ha a torony összedől, a kihívást duplán kell teljesíteni. Írhattok a fadarabokra ti is, vagy vásároljatok ivós-jengát.

9. Összeragadva

Ez a játék szó szerint közelebb hoz titeket. Kettesével vagytok párban, és úgy kell végrehajtanotok bizonyos feladatokat, hogy egy-egy testrészetek össze van kötve. Ha ez nem sikerül, akkor bizony mindketten isztok.

10. Én még soha nem

Ami kell hozzá: italok
Az én még soha nem játék nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerhesd a barátaid titkait. Ossz meg valamit a többiekkel, amit még soha nem tettél meg. Ha valaki megtette a jelen lévők közül, neki innia kell. Például, ha azt mondod: "engem még soha nem igazoltattak", akkor mindazok, akiket már igen, isznak. A legfontosabb, hogy a barátaid elismerjék a ciki sztorikat is, így gondold meg, mit mondasz.

Mindig figyelj a mértékletességre, ha alkoholt fogyasztasz, és erre figyelmeztesd a társaidat is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője