15 kérdés, amit nem mersz feltenni egy transzneműnek

2019.március.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Pusztai Olivér, Mr. Gay Hungary 2018 és LMBTQ nagykövet nemrég indult blogjában a meleg szubkultúrát szeretné közelebb hozni a magyar társadalomhoz. "Ez azért nagyon fontos, mert az emberek nem ismernek minket, amit pedig nem ismerünk, attól joggal tartunk és kezeljük fenntartással. 2019-ben minden táradalomnak el kell fogadnia a kisebbséget, faji és nemi hovatartozástól függetlenül. Én ebben igyekszem a lehető legtöbbet kommunikálni, hogy egy jobb, élhetőbb és boldogabb társadalomban éljünk és nőjjön fel egy új generáció."

A Melegítő elnevezésű lejátszási listám legújabb videója ismételten egy LMBTQ (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és queerek) témával foglalkozik. Ez alkalommal a transzneműeket szerettem volna kicsit közelebb hozni, bemutatni a társadalmunknak. A célom az volt, hogy egy emberibb és barátságosabb környezetbe ültessem át azokat a kérdéseket, amik foglalkoztatják az embereket, csak éppen nem merik vagy nem tudják feltenni őket az érintett személyeknek. Ebben nagyon nagy segítségem volt Ónodi Adél, aki vállalta azt, hogy kendőzetlenül megválaszolja ezeket a kérdéseket és meséljen saját tapasztalatairól és átváltozásának részleteiről.

Mindenkinek kell egy meleg barát!

Mindenkinek kell egy meleg barát!

A Budapesten élő Adél még csak a húszas évei elején jár, de már most hihetetlen őszinteséggel és elszántsággal beszél azokról a problémákról vagy éppen támadásokról, amik a transzneműeket érik itthon és általában a világban. Remélem, hogy ezzel a videóval egy kicsit közelebb hozom az embereket az LMBTQ közösséghez és a transzneműekhez, mert ők is pont ugyanolyan emberek, mint a társadalom, vagy az LMBTQ közösség bármely tagja, sőt! Hihetetlen lelkierőre és bátorságra vall az, ahogyan küzdenek a boldogulásért. Le a kalappal előttük!

Nézd meg a videót itt:

Kövesd Olivért ezeken a felületeken:

► Instagram: https://www.instagram.com/oliver_pusztai/
► Facebook: https://www.facebook.com/stilerfashion/
► Youtube: https://www.youtube.com/user/stilerfashion

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője