4 dolog, amire figyelned kell, ha blogger szeretnél lenni

2019.június.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Manapság szinte Dunát lehetne rekeszteni a bloggerekkel, és ha pár beauty tippre lenne szükségünk, nem is kell mást tenni, mint beütni a Google-ba vagy YouTube-ra a kérdésünket. Azonban mitől válik egy blogger igazán kiemelkedővé a többiek között? Mitől szerez sokszor annyi követőt, mint társai, akár pár hónap alatt?

Blogger
Fotó: Shutterstock

Egy jó blogger legfőbb erénye az, ha MÁST mutat, mint társai. Már ezren leírták, hogy a fekete mini minden partira jó választás, de mi az, amivel te többet tudsz ennél? Vidd bele a saját egyéniséged, a saját stílusod, és mutass egy olyan formabontó csavart, amire rácsodálkoznak az emberek!

Még a blog elindítása előtt definiáld, hogy pontosan kiket szeretnél megszólítani az írásaiddal. Milyen életkorú, nemű, érdeklődési körű emberek olvasnák szívesen a gondolataidat? Az ő szájízüknek megfelelően kell fogalmaznod és hirdetned is a blogodat!

Oké, hogy értesz a divathoz vagy épp az ételekhez, de ha több embert szeretnél inspirálni, elengedhetetlen, hogy szépen, helyesen fogalmazz, jó fotókat készíts, vagy esetleg ügyesen vágj videót. Csakis úgy kezdj bele egy blogba, hogy megvannak a megfelelő eszközeid és tudásod hozzá - nem kell csilliókat költenéd rá, inkább a technikádon finomíts!

Tőle például érdemes ellesni pár dolgot: Ez a blogger bebizonyítja, fogyókúra és Photoshop nélkül is lehetsz tökéletes!

Sokkal nehezebb, mint elsőre gondolnád: fontos belőni, hogy mi az az információmennyiség, ami soknak számít, és mi az, ami kevésnek. Úgy írd meg a szövegeidet, hogy fenntartsák az olvasó érdeklődését, kerüld a csapongó, barokk körmondatokat, de a túlzottan egyszerű, bagatell fecsegést is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője