5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Arról már sokat írtunk, hogy milyen vészjeleket tapasztalva kell hanyatt homlok menekülnöd az adott pasi elől, de arról jóval kevesebbet, mik azok a jelek, amelyek akár már az első randevúkon megmutatják, hogy egy férfi a tenyerén fog hordozni. Nézzük hát őket végre!

Nem hiszek abban, hogy hosszantartó, komoly önismereti munka nélkül valaki képes a személyiségét és viselkedését lényegesen megváltoztatni. Vagyis hiszek abban, hogy vannak alapvetően rossz fiúk és kedves pasasok - viselkedésük pedig csak kismértékben függ attól, kivel vannak éppen. A rossz fiúkról már annyit írtunk, hogy egy komoly gyűjtemény is kitelne belőle. A kedves, megbízható férfiakról viszont keveset. Pedig rájuk érdemes koncentrálni, ha boldog életet akarsz! A kérdés csak az, honnan tudhatod, hogy egy rendes férfiba botlottál?

Mindenkivel kedves

Kedves a szomszéd nénivel, szívesen segít a barátainak, tisztelettel beszél az anyukájáról és az exbarátnőiről? Megfogtad az isten lábát! Hacsak nem egy amerikai krimi főszereplője vagy, és profi házasságszédelgővel állsz szemben, aki mindezt megjátssza, mert a pénzedre hajt, nyugodtan elhiheted, hogy értékes pasassal hozott össze a sors. Ha valaki nem csak neked teszi a szépet, akkor bizton számíthatsz rá, hogy az udvarlási szakasz után is fontos lesz neki, hogy törődjön veled.

Tisztában van a hibáiddal

Nagyon hiszek a barátságból alakult szerelmekben. Ilyenkor ugyanis ismeri egymást a két fél, nem rózsaszín ködben hozzák meg azt a döntést, hogy ezentúl együtt lesznek. A szenvedélyes szerelem szakaszában úgyis kissé túlidealizáljuk a másikat - ez teljesen természetes. Ugyanakkor nem mindegy, hogy a kedvesed szerint te vagy a legviccesebb és legokosabb csaj a földön, vagy pedig azt gondolja, nem vagy hisztis, pedig az vagy, netán elképesztően pedánsnak gondol, miközben nincs nálad rendetlenebb ember. Az idealizálásnak is vannak ugyanis határai: nem tarthat odáig, hogy hibátlannak és tökéletesnek lássuk a másikat, mert onnan aztán csúnyán lehet csalódni később. Ha az udvarlód tisztában van a hibáiddal, netán nem sértően, nem bántóan, nem kioktatóan föl is hívja némelyikre a figyelmedet, ennek ellenére imád téged, akkor biztosan tudhatod, hogy valóban beléd szerelmes, nem pedig egy saját maga által gyártott ideálba. A hosszú távú elköteleződésnek pedig ez a záloga. Azért azt se feledd el, hogy nagy a különbség az építő, szeretetből kimondott kritika és aközött, amikor valaki aktívan elkezdi átformálni a másikat olyan emberré, amilyenre neki szüksége van!

Van egy irtó egyszerű megoldás depresszió ellen, és a pszichológus is ezt ajánlja



Fontos vagy neki

Sajnos - többek között a romantikus filmeknek köszönhetően is - a lehengerlő, nyomulós macsó még mindig korunk férfiideálja. Pedig elég régen voltak az első szüfrazsett mozgalmak ahhoz, hogy ma már ne attól a férfitól olvadj el, aki már a megismerkedéskor szorosan hozzád tapad, BMW slusszkulcsát pörgetve, és első éjszaka föl akar jönni hozzád, mert ellenállhatatlan a tested. Ezeket a férfiakat nem te érdekled, hanem saját vágyaik kielégítése - ez még akár az is lehet, hogy feleségül vegyenek, de akkor sem a te érdekeid a fontosak, hanem a sajátjaik. Egy rendes pasas azonban már a csábítás szakaszában is figyel a te visszajelzéseidre, és aszerint a szerint alakítja udvarlási stratégiáját. Őt ugyanis te érdekled, és nem az, hogy egy újabb skalpot szerezzen. Ahhoz viszont, hogy megérdemelj egy ilyen férfit, neked is el kell felejtened a buta sztereotípiákat, és megértened, hogy egy normális pasi a nemet nemnek értelmezi.

Azt kapod tőle, amire szükséged van

Nem azért, mert kitalálja minden gondolatodat, vagy mert nálad is jobban tudja, mire vágysz, hanem azért, mert figyel rád, emlékszik arra, amit meséltél neki, és képes rád hangolódni. Nem az a lényeg, hogy elmegy-e a világ másik felére is, hogy megszerezzen neked valamit, hanem az, hogy tudja-e, egy átlagos hétköznap egy szelet csokival vagy egy romantikus üzenettel tehet-e boldoggá, és arra is van ötlete, mit tegyen, ha sírsz, vagy éppen azt szeretnéd, hogy mindenki hagyjon békén. Az apró figyelmességek sokkal fontosabbak, mint egy gyémánt nyakék a jeles ünnepeken. Azt ugyanis bárki megveheti, akinek van elég pénze, igazán odafigyelni viszont csak az tud rád, aki szeret téged.

Mi az érzelmi házimunka? És miért a nők dolga ez is?



Gondoskodik azokról, akiket szeret

A valódi törődésre való képesség az egyik legmarkánsabb jele annak, hogy a szóban forgó férfi egy főnyeremény. Ápol, amikor náthás vagy, egy pillantás alatt észreveszi, hogy fázol a kerti partin, és máris ott terem egy takaróval, de nem felejti el az öccse ballagását és az anyukája névnapját sem, sőt, az elesettekkel, rászorulókkal is törődik. Egy ilyen emberre hosszú távon is számíthatsz, hiszen gondoskodása nem csak annak szól, akit aktuálisan el akar kápráztatni, hanem belülről fakadó tulajdonsága. A kapcsolat első heteiben még korai ilyesmikről fantáziálni, de azért azt is jó tudni, hogy egy gondoskodó férfi szuper apuka is lesz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője