5 tipp, hogy gond nélkül megérkezzen a csomag

2018.augusztus.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Beszorult a doboz a postaládába, a futár látszólag szándékosan rejtőzködik, vagy éppen az ország másik felén bukkan fel a rég elveszett ajándék? Számtalan olyan eset van, ami miatt úgy dönthetünk, hogy inkább fel se adjuk a küldeményt, vagy ha mégis, csak nagy félelmek árán. Itt az idő, hogy egy kis odafigyeléssel megelőzzük ezeket a problémákat: a FOXPOST tippjeivel biztonságosan küldhetünk és kaphatunk csomagot, anélkül, hogy összetörne vagy köddé válna.

1. Ha törik, szakad

A kiszállítások rémálma válik valóra, amikor a sikeresen kiválasztott ajándék apró darabokban érkezik meg a címzettnek. Erre nem az a megoldás, hogy többet nem küldünk semmit, hanem elég az elővigyázatosság: levegő és papírdarabok helyett válasszunk hatékonyabb csomagoló anyagot, például légpárnás fóliát. A dobozméret is lényeges: biztonság és környezettudatosság szempontjából sem hatékony, ha egy bögrét félméteres tárolóban küldjük el. És végül, de nem utolsó sorban az sem árt, ha ráírjuk, hogy "törékeny".

2. Városi fogócska

Netes rendelést követően egyből elkezdődik a pár napos őrült kergetőzés a futárral: hiszen pont akkor érkezik, amikor kiugrunk pár percre a boltba, utána pedig lehetetlen elérni. A legrosszabb esetben inkább úgy dönt, hogy begyömöszöli a küldeményt a postaládába, vagy ott hagyja az esőben a kerítés előtt, nem foglalkozva azzal, hogy egy limitált kiadású könyv lapul benne… Ha nem szeretnénk napokat tölteni készenlétben, ideális választás a csomagküldő automatás kiszállítás, ahonnan bármikor kényelmesen át tudjuk venni a pakkot.

3. Elfelejtett ajándékok

A rohanó mindennapokban sokszor az utolsó pillanatban jut eszünkbe egy barát/rokon/élettárs születésnapja, így őrült keresésbe kezdünk az interneten a tökéletes ajándék felleléséért. A rendelés előtt azonban jön a dilemma: bevállaljuk, hogy egy hónap múlva érkezik meg Az Ajándék, vagy inkább vegyünk idén is egy illatos gyertyát? Ha körültekintően választunk szolgáltatást, nem kell elengedni a gyors kiszállítás reményét: például a FOXPOST-nál, amennyiben a futár érkezése előtt adjuk fel a csomagunkat, már a következő munkanapon megérkezik a megfelelő (helyen lévő és méretű) automatába.

4. Doboz az éterben

Ha úgy érezzük, mindent megtettünk csomagunk biztonsága érdekében, még az sem garancia rá, hogy megérkezik: sokszor egy-egy véletlen elírás vagy elnézés miatt bekerül a gazda nélküli küldemények végtelen tengerébe, és egy másik régióban köt ki vagy pedig nem az elvárt személyt örvendezteti meg. Épp ezért, ha feladjuk a csomagot, válasszunk olyan szolgáltatót, ahol követhetjük a szállítás útját: így ha téves helyre is kerülne, akkor sem kell jövő nyárig várni a kiszállításig.

5. Nincs visszalépés?

Épségben megérkezett csomagnál is előfordulhat, hogy a tartalma nem tetszik, vagy éppen másra lenne szükségünk – viszont a küldésből ismert macerák miatt inkább megtartjuk és "végül is nem annyira rossz" felkiáltással a szekrényünk mélyére rejtjük. Felejtsük el a kompromisszumot: a FOXPOST automatáknál 14 napon belül ingyen visszaküldhetjük egy gombnyomással a csomagot, így nem kell az impulzusból megvásárolt giccses mobiltokot vagy neon gumicsizmát tovább őrizgetni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője