6 őszi randiötlet, ami garantáltan feldobja a hűvös napokat is

2017.szeptember.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Igaz, beköszöntött az ősz, de ez közel sem jelenti azt, hogy ne szervezhetnétek ugyanolyan szuper programokat a pároddal, mint nyáron tettétek. Ez az évszak is remek lehetőségekkel kecsegtet, és itt az ideje, hogy minél jobban kihasználd ezeket. Most összegyűjtöttünk 6 programot, amit garantáltan ti is imádni fogtok:

Imádod a különleges dekorációkat, a vintage lakberendezési tárgyakat, és a régi könyveket? Ez esetben garantált, hogy imádni fogod a bolhapiacokat, ahol tényleg valódi kincseket találhat az ember. Ha jó a szemed és tudsz alkudozni, temérdek új holmit vihetsz haza potompénzért, ráadásul mindezt együtt, a szerelmeddel!

Oké, ezt nyáron könnyebb kivitelezni, de ha figyeled az időjárásjelentést, még könnyen kifoghatsz egy kellemes, napsütét délutánt. Vigyetek egy kis nassolnivalót, bort vagy szörpöt, és nyújtózzatok ki idén még utoljára a kedvenc kockás pléden!

Budapest kifejezetten az élen jár kézműves sörözők terén, és hangulatosabbnál hangulatosabb vendéglátóhelyek várják az ínyenceket. A jól bevált törzshely helyett most próbáljatok ki valami újat, és kóstolj meg olyan ízeket is, amiktől korábban elzárkóztál volna.

Láttad már? Itt a jövő heti programod! Megnyitja kapuit a 17. ARC fesztivál!

Használjátok ki az utolsó napsugarakat, és vegyétek elő a túracipőt és a gombák képes határozóját! Az erdők ősszel a legszebbek, és amellett, hogy végre friss levegőt szívhatsz, lehetőséged nyílik arra is, hogy mozogj, és minőségi időt tölts a pároddal. Ráadásul még szép faleveleket is gyűjthetsz, amik remekül feldobják az otthonod!

A fesztiválszezonnak vége, viszont a klubszezon most startol! Ha nem szereted a nagy tömeget, látogass el egy kisebb pub egyszálgitáros koncertjére, ha pedig hatalmas partyra vágysz, pörgesd végig a nagyobb szórakozóhelyek programját, ugyanis garantált, hogy találsz kedvedre valót. Ha valami extrémet szeretnél megnézni, nekünk is van pár tippünk!

Mikor rendezted át utoljára a lakást? És mióta áll már az a rengeteg régi gönc a szekrényben? Itt az idő, hogy kiszelektáld a felesleges holmijaidat - azt is eláruljuk, hogyan - , és feldobd egy kicsit a lakás hangulatát. Látogassatok el az IKEÁ-ba, vagy a fent említett bolhapiacra, és varázsoljatok őszi hangulatot a falakon belülre is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője