8 trükk, ami segít, hogy újra izgalmassá tedd a régi szerelmet

2018.február.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Évek óta tartó kapcsolat, szokásos légyottok, langyos érzelmek – de miért érnéd be ennyivel? Ha úgy érzed, hogy a szenvedély kezd elillanni, viszont az összeszokott páros szerepét tökéletesen alakítjátok, bátran ragadd magadhoz a kezdeményező szerepét, és tégy ellene!

8 trükk, ami segít, hogy újra izgalmassá tedd a régi szerelmet
Fotó: giphy

Azért, hogy a szexben is szenvedélyesek maradjatok, nem árt, ha hagytok egymásnak némi szabadságot, és időnkét távol tartjátok magatokat a másiktól. A legjobb, ha mindketten saját hobbinak hódoltok, és olykor külön is elmentek szórakozni. Ha a férfi nem érzi, hogy mindenestül birtokol téged, újra és újra meg akar majd hódítani. Az sem baj, ha néha megengedsz magadnak egy-egy önbizalmat növelő flörtöt a párod szeme láttára, hátha ez még jobban feltüzeli őt.

A legtöbb párnak meg kell tanulnia beszélgetni egymással. Osszátok meg a véleményeteket a barátokról, és a hétköznapi apró gondokról is. Minél többet beszéltek általános dolgokról, annál inkább szükségét fogjátok érezni annak is, hogy a szexről és vágyaitokról is gondolatot cseréljetek. Lehet ez akár előtte, utána, de még esetleg közben is? Casanova, a világ legnagyobb hódítója azt tanácsolta: mit sem ér a szerelem beszéd nélkül. És milyen igaza van.

Fotó: giphy

Kívül-belül ismered már a barátod? Lehet, hogy csak azt hiszed. Minden embernek érzékeny, úgynevezett "szerelempontok" találhatóak a teste számos tájékán. Elképzelhető tehát, hogy a mell, a nyak, a lábfej vagy a kar belső oldalának simogatásával – néha elég hozzá a gondolat ereje – a csúcsra repítheted a párod. Ja, és mivel ezek a pontok időről időre változnak, újra és újra felderítheted párod érzékenységét.

Egy illat, az a bizonyos zene, vagy akármelyik apróság tüzes emlékeket ébreszthet fel benned. Porold le az emlékek dobozát, és vedd elő belőle: hogy hol volt az első randitok, melyik filmet néztétek meg először a moziban. Ha együtt újra felkeresitek a romantikus helyeket, biztos, hogy megdobogtatja a szíveteket.

Fotó: giphy

Láttad már? 4 ok, amiért szakítás után még mindig az exeddel szexelsz

Tudtad, hogy a tested és az agyad között létezik egy csatorna, mely az izgalmat szállítja? Fuss tíz percet akár egy helyben, és meglátod, a szívverésed annyira felgyorsul, hogy a párodat különösen szexinek fogod találni, ha rögtön ezután közeledsz hozzá. Fordítva is igaz, vagyis a legjobb, ha együtt edzetek.

Tanulj meg mindent újra élvezni. Utazz el a kedveseddel egy hétvégére, sétáljatok kéz a kézben, vagy menjetek vacsorázni egy új helyre. Menekülj a mindennapok elől, kényeztesd a barátod cirógatásokkal, simogatásokkal, vagy egy masszázzsal. Űzd el a fejéből a bosszantó gondolatokat, hogy a teste is képes legyen újra élvezni.

Ha folyton a legnagyobb egyetértésben éltek egymás mellett, lassan olyanok lesztek, mint az édes testvérek. Egy gyors és rövid vita csak jót tehet veletek, pláne ha az ágyban békültök ki.

A férfiak és a nők nem egyformák, másként élik meg a szexuális élményeket. A férfiak, ha megkívánnak valakit, azt hiszik, hogy rögtön szerelmesek is lesznek belé. A nőknek azonban valós érzelmekre van szükségük ahhoz, hogy izgalomba jöjjenek. A férfiaknak, ahhoz, hogy közel érezzenek magukhoz egy nőt, szükségük van szexre és erotikára. A különbség feloldhatatlan, de megbeszélhető.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője