18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Az intimkrémek krémje! Ellen Probiotikus Intimkrém

2014.március.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A női külső intim testtájak szárazsága, irritációja és a kellemetlen szagok a nők gyakori panaszai közé tartoznak. A kiváltó okok különbözőek, mint ahogyan a tűnetek előfordulása is lehet időszakos, vagy állandó probléma. A 2013-ban Svédországban végzett kutatásban résztvevő nők egybehangzóan állították, hogy az intim területek fentebb említett problémái egyaránt hatással vannak önbizalmukra, általános közérzetükre vagy éppen szexuális életükre.

Az egyedülálló ellen Probiotikus Tampont gyártó svéd ellen AB a tamponéval azonos probiotikumokat tartalmazó, de külsőleg alkalmazható, mindennapi használatra szánt készítménnyel bővítette termékpalettáját. Az új termék, az ellen Probiotikus Intimkrém filozófiája egy olyan LN probiotikumokat tartalmazó 100%-ban növényi zsiradékokat tartalmazó illat- víz- és tartósítószer-mentes intim kozmetikum megalkotása volt, ami növényi zsírjaival hidratálja a külső intim testrészek hámszöveteit és nyálkahártyáját, LN probiotikus összetételével pedig segít fenntartani a hüvely külső részein jellemző tejsavban gazdag baktérium flórát, ami egyrészt védőgátként szolgál a külső kórokozók behatolása ellen, másrészt fenntartja a külső intimrészek természetes frissességét. A növényi zsiradékok a külső hám és nyálkahártya érzékeny felületeit hidratálva megelőzik annak kiszáradását, az ebből származó kipirosodást, viszkető és égető érzést, míg az ellen Probiotikus Tamponból már jól ismert LN probiotikumok - (Lactobacillus gasseri LN40, Lactobacillus fermentum LN99 és Lactobacillus rhamnosus LN113) fagyasztva szárított baktériumtörzsei, melyek az egészséges női hüvely flórájának természetes módon előforduló összetevői - védelmet nyújtanak és fenntartják az intim testrészek természetes tisztaságát és frissességét.

Az ellen AB hirdetések és nőszervezetek hírlevelei segítségével svéd nőket kért fel a Probiotikus Intimkrém kipróbálására 2013-ban. A 10 napos terméktesztet egy rövid kérdőíves felmérés előzte meg, melyben a mintába került 28-76 éves nőket intimtisztasági szokásaikról és az intimterületeket érintő problémáikról kérdezték, majd a 10 napos termékhasználat következett - napi kétszer borsónyi méretben a külső intimterületeken alkalmazva a krémet – amit egy második kérdőíves vizsgálat zárt le.

A mintába került nők 88%-nál valamilyen gyakorisággal előfordult az intim területek szárazsága; háromnegyedüknél pedig gyakorta jelentkezett az intim területeket érintő általános diszkomfort, irritáció, viszkető érzés, a szexuális élet zavara az intim területek problémái miatt; a válaszadók felénél a kellemetlen szagok, vagy a gyakori sürgető vizelés érzése okoztak problémát. A kutatásba került nők 68%-a rendszeresen használ valamilyen női intimterméket, 35%-uk pedig szőrteleníti intim testtájait.

Az ellen Probiotikus Intimkrém 10 napos használat után a kutatásban résztvevő nők nagyobbik része minden korábban említett tünettel kapcsolatban javulásról számolt be (1. ábra). A szárazság érzésének - mint a leggyakrabban előforduló probléma (a nők 88%-nál előfordul) – tünetei csökkentek a legnagyobb arányba: a problémával valamilyen gyakorisággal küzdő nők 94% számolt be erről. Ugyanakkor a többi intim testrészeket érintő tünet is nagy arányban javult a krémet használó nők válaszai szerint. A frissesség érzete 79%-uknál, a kellemetlen szagok 76%-uknál, az irritáció 73%-uknál, míg a szexuális életben jelentkező zavaró tényezők 68%-kal csökkentek. Az Intimkrém kipróbálói közül, még a gyakori sürgető vizelés problémájával együtt élő nők is magas arányban (55%) számoltak be javulásról. A nők szinte kivétel nélkül pozitívan nyilatkoztak az Intimkrém tulajdonságairól: 93%-uk kellemesnek, vagy nagyon kellemesnek értékelte a krém textúráját, 89%-uk hasonlóan értékelte a krém illatát és 92% a készítmény alkalmazása után értékelte az intim területek komfortját kellemesnek, vagy nagyon kellemesnek. Az Intimkrémet kipróbálók 92%-a venné meg és használnák tovább a termékteszt után a krémet és ugyanannyian ajánlanák barátnőiknek az Intimkrém kipróbálását.

Az Intimkrém gyógyászati hatásai mellett kozmetikai tulajdonságait is magasra értékelték a kutatásban résztvevő nők, tehát a fenti kutatás fényében elmondható, hogy az ellen Probiotikus Intimkrém alkalmas a fent említett urogenitális problémák tüneteinek – különösen a szárazság tüneteinek – enyhítésére és természetes probiotikus alternatívát jelent a nők mindennapos intim testápolásához.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője