Diétaszemle: Méregtelenítés a Nutribullettel

2016.augusztus.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sosem voltam az éppen aktuális életmódőrületek híve. Nem igazán járok edzőterembe, és hogy őszinte legyek, nem vagyok meggyőzve a dzsúszok fantasztikus hatásairól sem; hiszen ha ki akarom nyerni a tápanyagot a répából, akkor szükség van a rostjára is, nem igaz? Nem csak a levére, amit kifacsarok! A maradék pépet is meg kellene enni valahogy.

De amikor először hallottam Cambridge hercegnője, Katalin "titkos fegyveréről", akkor úgy döntöttem, teszek egy próbát.

A NUTRiBULLET kiváló tulajdonságai közé sorolható, hogy nem csak a levét nyeri ki a gyümölcsöknek és zöldségeknek, hanem úgy vegyíti az összetevőket, hogy a gyümölcshús és a gyakran leghasznosabb tulajdonságokkal bíró héj is pépesre zúzódik a folyadékkal együtt. Sőt: a pengék elég erősek ahhoz, hogy dióféléket és magvakat is tökéletesen ledarálják, amivel értékes vitaminokat és ásványi anyagokat juttathatunk az italunkba.

A NUTRiBULLET "szabálya" szerint a keverékek legalább 50%-ának leveles zöldségnek kell lennie (például mángold, spenót, kel stb.), ez biztosítja a gyümölcscukorszint kiegyenlítődését.

ÍME, A DIÉTA, AMI SEGÍT

Eldöntöttem, hogy nem egy teljes méregtelenítő kúrát csinálok végig – mert semmilyen körülmények közt nem szerettem volna 5 napra lemondani a kávéról, de szívesen kipróbáltam volna az 5 napos Nutri programot. Vajon a NUTRiBULLET turmixok hasznos tulajdonságai így is érvényesülnek, ha nem hagyom el a bort és a többi kedvencemet? Végül a napi 2 nutriblast mellett döntöttem. Az egyik a reggelit helyettesítette, a másikat az ebéd mellé fogyasztottam, majd a szokásos módon vacsoráztam.

A NUTRiBULLET csapata 10 receptet küldött, hogy kipróbálhassam az 5 napos diétát. Mindegyik egy jellegzetes célterületet célzott meg: például szebb bőr, antioxidánsok bevitele, testtömegkezelés, erősebb immunrendszer.

A héten naplót vezettem, hogy milyen nutriblastokat ittam: leírtam a hozzávalókat, hogy mennyire telítettek el, és milyen finomak voltak.

EZÉRT A LEGJOBB VÁLASZTÁS

JAVASLATOK:

MIT MOND A SZAKÉRTŐ:

Beszéltem Arabella Arkwright táplálkozási szakértővel, hogy a tanácsát kérjem a nutriblastok előnyeiről, és arról, hogy illeszthetőek be a hétköznapjainkba.

"Azokkal a receptekkel, amik zöldség és gyümölcs összetevőket is tartalmaznak, jelentős egészségjavító hatást érhetünk el, hiszen az egyén így könnyebben fogyasztja el az előírt napi 6-8 zöldségfélét. A turmixolás során amellett, hogy megmarad a gyümölcshús, optimális mennyiségű zöldség fogyasztható hatékonyan és különböző módokon" – magyarázza a szakértő.

"A gyümölcs és zöldség levének kinyerésével magas koncentrációban juthatunk vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és fitonutriensekhez (azaz növényi eredetű tápanyagokhoz) a friss és bio zöldségekből és gyümölcsökből, valamint ez egy természetes módja annak, hogy testünk optimális értékű tápanyagot szívjon magába. Ennek ellenére nem helyettesíti az evést, mert könnyen kimaradhatnak az összetett rostok, viszont a turmixok fogyasztásával, amit egy egészséges diétával párosíthatunk, nagyon hasznos és szórakoztató módon vihetjük szervezetünkbe a megfelelő élelmiszereket, amiknek hosszú távú egészségmegőrző hatása van."

Alice Howarth

A NUTRiBULLETET már több mint 19 millióan használják világszerte. Legyél te is NUTRiBULLET tulajdonos!

Kizárólagos hazai forgalmazója a Delimano, kerüld a olcsó és hamis másolatokat.

Az eredeti NUTRiBULLETET augusztus 28-ig ingyen szállítással és 12 999 Ft értékű ajándékkal ide kattintva rendelheted meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője