Egyedi fényszobrok, amivel minden teret feldobhatsz - Harcos Andrea Love Lamp márkája lehetővé teszi ezt

2020.október.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Harcos Andrea élete legnagyobb álmát valósította meg a Love Lampben, aminek az indulása igencsak kalandosan alakult. Filmgyártó céget vezetett, amíg rá nem jött, hogy egészen más dolog teszi boldoggá: ha fényt vihet az emberek életébe - legyen az magánotthon vagy bármilyen üzleti tér. Az alkotói folyamatban leginkább azt élvezi, hogy minden egyes kliensére ráhangolódhat, majd a tervezést követően létrehozza a tökéletes kapcsolatot ember és tárgy között a fényszobraival. Minden lámpát ő tervez és készít intimitással és luxussal fűszerezve.

A történet úgy kezdődött, hogy 2013 nyarán Andrea szerette volna a hálószobáját érzékivé és meghitté varázsolni, amikor megszületett a fejében egy hatalmas, világító fali konzol gondolata. Három hónapnyi kitartó keresés után kiderült, hogy amit meg szeretett volna vásárolni, csak a fejében létezett, ezért saját kezűleg megalkotta. Az első darab olyan jól sikerült, hogy elhatározta, luxusminőségű, funkcionális műtárggyá fejleszti és a jövőben ezzel fog foglalkozni. Majdnem négy évnyi tanulás és fejlesztés után, 2017 márciusában létre hozta a Love Lamp márkát és azóta az alkotásnak él.

A Love Lamp bármilyen térben varázslatos hangulatot teremt: a nappaliban nagyvonalú és grandiózus, a hálóban bensőséges és szexi, üzleti környezetben pedig elegáns. A szabályozható fényerőnek, a lélegzetetelállító, kézzel formált mintáknak vagy akár egy céges logónak köszönhetően egyedi fényszoborként világít be bármilyen teret.

Az alkotó különleges érzékkel tud minden emberhez kapcsolódni. A megrendelővel vagy belső építésszel történő beszélgetést követően megszületik a fejében az adott célnak megfelelő fényszobor víziója, amit az egyeztetéseket követően formába önt. Így lesz minden egyes darab tökéletesen egyedi. Bár az alkotások az ő kezei között születnek, kiváló elmék és szakemberek segítik a munkáját, hogy a minőség és a szépség tökéletes egységet alkothasson: egy tervezőmérnök, egy villamosmérnök, egy asztalos és egy fényezőmester.

Minden Love Lamp a legjobb minőségű alapanyagokból készül: prémium, környezetbarát metálfesték, kézzel megmunkált fa keret, premium minőségű német elektronika és LED világítás, réz sorszám és csavarok. Az alkotó saját fejlesztésű, titkos módszerével egy speciális, 1-2 mm vastag, fényáteresztő, svájci alapanyagból készíti a fényszobor előlapját. A csúcsminőség érdekében egyedül a minták vágását végzi gép Andrea rajzainak tökéletes mása alapján.

A minden esetben egyedileg kevert szín mellé (vagy helyett) kérhető Swarovski kristály, illetve valódi aranyból, rózsaaranyból és ezüstből készülő aranyfüst-díszítés is.

Az elkötelezettséget és a szerelmet ünnepelve, esküvőkre is rendelhetőek fényszobrok. A minták között elrejthető a szerelmesek neve vagy az esküvő dátuma. A ceremónia után az ágyuk fölött lógó Love Lamp örök emléke lehet életük legszebb napjának.

Teljesen más technológiával, de a fény iránti töretlen rajongással hatalmas méretű fényinstallációk is készülnek nagyobb terekbe. Az üveg izgalmas játéka a fénnyel hozta létre az első, Universo névre hallgató installációt. Több, mint 1000 darab, olasz üvegből formált kő, száloptikához rögzítve alkotja a fényszobrot, amely 3 méter hosszan, egy méter szélesen, másfél méteres belógással lebeg.

A hatalmas méretű fényszobrokat a szépség, az érzékiség és a szerelem inspirálta. Mindegyik darab sorszámozott és kézzel készül, mintegy 100 órányi odaadó munka által. Ez az oka annak, hogy az aprólékosan megmunkált darabok megszület.se akár 5-8 hétig is

Minden Love Lamp egyedi megrendelésre készül, így az árak mérettől, anyagtól, színtől, mennyiségtől és egyéb részletektől függően változnak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője