Ezt ne csináld szingliként, ha jót akarsz! 7 szokás, ami hátráltat az ismerkedésben

2017.augusztus.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Már nehéz programot szervezni a barátaiddal, hiszen mindenki a szerelmével megy nyaralni, te pedig úgy érzed, örökre egyedül maradtál? Nem akarsz megalkudni, lemondani az elvárásaidról? Biztos, hogy ez a probléma? Lehet, hogy észre sem vetted, és olyan mindennapi rutinokat alakítottál ki, amik akadályoznak a társkeresésben. Pirchala Berta, a Miitt.hu Társkereső Közösség vezetője három év tapasztalata alapján gyűjtötte össze a leggyakoribb hátráltató szingliszokásokat.

Munkába menet a mobilodba bújsz, vagy a kocsidban ülsz egyedül, majd a gyakori túlóra után jön a bevásárlás, tornaterem, vacsora, otthoni filmezés, közben pedig észre sem veszed, hogy ebben a körforgásban nincs is helye a spontán ismerkedésnek.

Láttad már? Zokogunk! Te mit üzennél az első szerelmednek?

Akár te hagytad el, akár ő téged, annak oka volt. Minél tovább halogatod a végleges elválást, annál később találsz egy olyan párkapcsolatot, ahol mindketten dráma nélkül elköteleződhettek.

Ha túl korán belevágsz egy új párkapcsolatba, nem biztos, hogy kellő odafigyeléssel választasz. Az új helyzetbe behurcolt, le nem zárt sérelmed konfliktusokat okozhat, ami a kapcsolat felbomlásához vezethet. Ezzel a szokással egy frusztráló spirálba kerülhetsz.

Mert a hollywoodi filmek is megmondták, hogy "majd jön a szerelem, amikor kell". De, ha már jó régóta nem jön magától, akkor érdemes elébe menni. Az Internet korában nem nehéz utánajárni, hogy mit tehetsz.

Nézd meg ezt is! Titkos kapcsolatban élsz? Ezt kell tenned

Korunk 50%-os válási aránya mellett nem lehet kijelenteni, hogy a párkapcsolat az egyetlen üdvözítő állapot mindenkinek, mindenkor. Van, amikor az ember szingli, és ez normális. Ha szégyelled, az hat a hangulatodra és önbizalmadra is, ami aztán meg is látszik. Ráadásul, ha rejtegeted, hogy szingli vagy, ezzel lehetőségeket szalaszthatsz el.

Óriási öngól tud lenni, ha mindenkiben azonnal a potenciális férjedet, feleségedet keresed. Így nem adsz időt magadnak őt megkedvelni, megszokni a hibáit, és elfogadtatni a sajátjaidat.

Ha tényleg jól vagy, akkor nem érzed szükségét, hogy ezt bizonyítsd. Ha viszont mindenhol hangot adsz a szingli lét nagyszerűségének, akkor ezzel potenciális partnereket ijeszthetsz el.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője