Igaz történet: 3 lány tanácsa az esküvőd napjára

2020.február.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sokan az esküvő előtt elképesztő dolgokra képesek. Te is tegyél meg mindent, hogy tökéletes légy a nagy alkalomra, de azért maradj a normalitás keretein belül!

Viszlát kilók, de nem mindenáron!
Nem gondoltam volna, egyszer nekem is bekötik a fejem. A barátnőim sorra férjhez mentek, én meg egy ideig csak nevettem rajtuk, de évről évre többen álltak kötélnek. Aztán megismertem Gábort és már nem is tűnt olyan nagy őrültségnek a házasság, sőt! Egy májusi napon meg is kérte a kezem. Bő fél év volt még a ceremóniáig, a tökéletes ruhát is megtaláltam, egy probléma volt: nem voltam elégedett a külsőmmel. Elhatároztam, hogy felveszem a harcot a fölösleges kilóimmal. Koplalni, edzeni kezdtem. Nem volt olyan nap, hogy ne lettem volna lent az edzőteremben, miközben a szemem előtt a gyönyörű menyasszonyi ruha lebegett. A nagy önsanyargatásnak az lett az eredménye, hogy az egyik ruhapróba alkalmával elájultam. A szervezetem nem bírta a tempót. Nagyon megijedtem, és beláttam, fontos, hogy megszabaduljak a kilóimtól, de nem ezen az áron. Nem hagytam fel a diétával, de már megfontoltan, okosan csináltam. Egy életre megtanultam: fontos a külső megjelenés, de legfontosabb a belső harmónia, a kisugárzás. Az esküvőm anélkül is tökéletesen sikerült, hogy csontsovány lettem volna.
Szandra, 32

A házasság már tényleg nem divat?

A házasság már tényleg nem divat?

Úgy táncolnék veled!
Soha nem voltam nagy táncos. A bulikban úgy festhettem, mint aki ide-oda dobálja, riszálja magát, de szerencsére ezzel a gyér mozgással sem tűntem ki a tömegből. Gyerekkoromtól az volt az álmom, hogy egyszer én legyek a parkett ördöge. Amikor a párom megkérte a kezem, elhatároztam, hogy megtanulok táncolni, az esküvői bulinkon pedig olyan táncot lejtünk a leendő férjemmel, hogy minden rokonnak, barátnak leesik az álla. Az interneten találtam egy szuper tánciskolát (azt hittem ezek már rég kimentek a divatból), és már csak a vőlegényemet kellett rávennem a dologra. Szerencsére megértettem, hogy mennyire fontos ez nekem és ő sem bánta, hogy együtt tanulunk valami teljesen újat. Hetente három estét a táncteremben töltöttünk, aminek meg is lett az eredménye. Szenzációs élmény volt a sok gratuláció és a tudat, hogy magabiztosan mozgunk a parketten. Megtanultuk, hogy az új dolgok kipróbálása még jobban összekovácsol bennünket. Már keressük is az újabb kalandokat!
Betti, 27

A legszebb nap, a legjobb formám
Hogy milyen voltam az esküvőmön? Egyszerűen meseszép. Nem vagyok önimádó, de nem mondhatok mást. A ruha tökéletes volt, a bőröm természetesen ragyogott, a mosolyom mindenkit levett a lábáról, a sminkem összhangban volt az egyéniségemmel, a hajammal bármelyik samponreklámba elmehettem volna. Kinézetemnek egyszerű titka volt: jó előre felépítettem egy stratégiát, hogyan varázsolhatok magamból hercegnőt. Tudtam, hogy ez különleges alkalom, ahol én leszek az egyik főszereplő, ezért tündökölnöm kell. Felkerestem a város egyik legjobb fogorvosát, aki a fogaimat kifehérítette, amitől teljesen megváltozott a mosolyom. Az esküvő előtti többszöri próbasminknek és próbahajnak köszönhetően a nagy napon magabiztosan mozogtam az emberek között. Arra is figyeltem, hogy ne legyek túl sápadt, mert nekem nem áll jól. Egy UV-mentes barnító permettel csaltam egy picit. Nem mindennapos dolog férjhez menni, mindenki hozza ki magából a lehető legtöbbet, nem igaz?
Edina, 34



Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője