Igazi férfi búvóhely! Star Wars kollekcióval debütált itthon a Neff

2016.december.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az egész világ Star Wars lázban ég, még a GLAMOUR címlapján is a Zsivány Egyes sztárja szerepel, éppen ezért a lehető legjobbkor érkezett meg Magyarországra az egyik legmenőbb amerikai téli és gördeszkás lifestyle márka, a Neff új kollekciója. A kaliforniai cég eleinte kizárólag sapkákat tervezett olyan sztárok pártfogásával, mint Snoop Dogg, Whiz Kalifa vagy Deadmau5, de egyre jobban megveti a lábát a divatvilágban is a Neff napszemüveget és órák bevezetésével!

A Neff hazánkba igencsak stílusosan lépett be, hiszen a budapesti Múzeum körúton található nemrég nyílt Rehab, ahol kapni lehet a termékeit, nemcsak egy átlagos deszkásbolt: az üzlet egyszerre borbélyszalont és bisztrót is üzemeltet folyamatosan újuló menüvel. De nyugi, a lányok sem maradnak ki a jóból, a Neff nekik is tervez sapkákat, amelyeket természetesen meg lehet találni az üzletbe.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Női kötött sapit keresel? Üzletünkben tutira megtalálod a Neked megfelelő Neff beaniet! Nézz be hozzánk! Rehab Budapest (@rehabbudapest) által közzétett fénykép, 2016. Nov 30., 00:02 PST

Ha te is szeretnéd meglepni a párodat valami igazán különlegessel, akkor szervezz a 10R.hu és a West Coast Barbers kollaborációjából létrejött Rehab Budapestbe neki egy menő pasis délutánt. Itt nemcsak jó sörök és finom falatok között válogathat, hanem még a szakállát, haját is megigazítják, nem beszélve a rengeteg stílusos holmiról, amit kedvére próbálgathat, míg megtalálja a számára legtökéletesebbet.

A fiúk nem úgy vásárolnak, mint mi, nők, éppen ezért különleges bánásmódra is van szükségük, a Rehabban pedig mindent megtalál, amire szüksége van.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Croque Monsieur, friss zöldsalátával mindössze 1450 HUF! Reggelizz a Rehabban! Rehab Budapest (@rehabbudapest) által közzétett fénykép, 2016. Dec 14., 00:23 PST

Külön felhívjuk a figyelmedet a Zsivány Egyes kollekcióra, ami nemcsak a Neff márka sapkáira és más cuccaira lopta fel magát, hanem a népszerű Stance zoknik mintájára is. Csatlakozz a Lázadók szövetségéhez a hosszú pulcsikkal, vagy érezd az erőt a Death Trooper pólóban.

Neff Star Wars

Karácsony előtt mindenképpen érdemes még beugranod, ha beszereznél pár last minute ajándékot a Star Wars-rajongó barátaidnak, pasidnak.

Neff Headwear
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője