Ilyen egy tökéletes nap menetrendje reggeltől estig

2017.december.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez a gyöngyöző nedű nem más mint a pezsgő, mellyel kapcsolatban sokszor csapdába esünk. Veszünk egy üveggel, majd tároljuk több hónapokig, várva a különleges alkalmat, mely méltó arra, hogy kibontsuk. Ez pedig nagy hiba, hiszen az alkalmat mi magunk teremtjük meg azzal, hogy kinyitunk egy pezsgőt és elkortyoljuk egy fenséges reggeli, egy laza ebéd, vagy egy szórakoztató vacsora mellé. Ne húzd az időt egy születésnapig vagy szilveszterig, vedd a nyakadba a várost a barátoddal, élvezzétek és fedezzétek fel a legjobb helyeket, ahol megízlelhetitek a Hungaria pezsgőket és természetesen a finom falatokat. Így bármelyik reggeli, ebéd vagy vacsora különlegessé válik.

Először is, a Hungaria Rosé. Elsőre furcsán hangzik, de hidd el igazi kényeztetés, ha így indul a napod. A pezsgővel egy reggelt is igazán izgalmassá tehetsz, mivel egy pohár elfogyasztása, pláne egy kiadós reggeli mellett, nem száll majd a fejedbe, de garantálja a kellemes hangulatot. Irány Párizs, vagyis jobban mondva az Á la Maison Grand reggeliző és kávézó, ahol ha csak egy pár órára is, de azonnal a francia fővárosban érezheted magad. Felejtsétek el a sietős reggelit, kapcsoljatok ki és nyugodtan beszélgessetek, kóstolgassatok édes, vagy sós reggeliket. És persze a pezsgőről se feledkezzetek meg! Egy pohár száraz pezsgőnek pont az az előnye, hogy az egyik legváltozatosabb ételkísérő és szinte mindenhez passzol.

És, hogy miben induljatok reggelizni? Csak kényelmesen!

Női szett: Sál CROPP - Táska FURLA - Fejhallgató RESERVED - Sapka MOHITO
Férfi szett: Napszemüveg BERSHKA - Baseball sapka CROPP - Cipő NATIVE - Pig Shoes - Öv RESERVED


Erre a válasz egyértelműen az, hogy igen, de még mindig fontos észben tartanotok, hogy nem csak a homár és az osztriga mellé eshet jól egy pohár Hungaria Sweet Style pezsgő, hanem akár egy magyaros fogás mellé is. A Gettó Gulyás klasszikus hazai ételeket kínál, melyeknek kifejezetten jól áll, hogy nem gondolták túl és nem estek a túlvariált fine dining csapdájába. Most már nem kell hívnod a nagyit, hogy ennél valami házias finomságot. Az étlapon szereplő fogások szinte mindegyike megfordult a vasárnapi ebédlőasztalon, ám hétköznap délben különösen jól tudnak esni, főleg egy finom pezsgő kíséretében.

Ezek a darabok jól passzolnak az ínycsiklandó ebédhez:

Női szett: Kalap BERSHKA - Szemüvegkeret H&M - Bokacsizma H&M - Öv HOUSE Férfi szett: Öv CROPP - Táska H&M - Óra RESERVED

Merüljetek el a magyar folklórban az Urban Betyárban! Gasztronómiai, valamint néprajzi élményben lesz részetek, hiszen nem csak egy étterem működik az épületben, hanem egy interaktív néprajzi múzeum és egy ajándékbolt is. Az étteremben egy fantasztikus látványkonyhában készítik a magyaros és nemzetközi ételkülönlegességeket a Betyár séfek. A tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetnek a hazai, különleges minőségű alapanyagok és termékek kiválasztására illetve azok népszerűsítésére, így természetesen itt is megtalálható a Hungaria Extra Dry pezsgő. Igen már este van, és még mindig pezsgőztök, de nem kell a plusz kalóriáktól tartanotok. Egy pohár száraz pezsgő csupán 65 kalóriát tartalmaz, ráadásul sokkal több antioxidáns rejlik benne, mint bármely más alkoholban.

Tökéletes kiegészítők egy tökéletes estéhez:

Női szett: Fülbevaló I AM - Csizma BERSHKA - Táska SPRINGFIELD - Body TRIUMPH Férfi szett: Cipő H&M - Óra BOSS - BL Óraszalon -Csokornyakkendő RESERVED

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője