Íme a legbizarabb új járvány: a szelfi-csuklóbaleset

2017.június.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Biztosan te is hallottál már róla, hogy milyen sok balesetet képesek a turisták a szelfibotokkal okozni, nos, úgy tűnik, a szelfihez kapcsolódó balesetek nem merülnek ki a botok nem megfelelő használatában. Itt van ugyanis a legújabb, az úgynevezett szelfi-csuklósérülés, írja az angol GLAMOUR.

Kim Kardashian szelfi
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Lehetséges, hogy ez a világ legkétezresévekebb híre, amit valaha hallottunk, de igen, most már nem biztonságos a szelfi készítés sem, és egyre elterjedtebb a szelficsuklóként emlegetett járvány, ami szelfi készítés közben történik meg az emberekkel. Írországban már több "szelfi-okozta sérülést" láttak el az orvosok, melynek következtében eltört az emberek csuklója, miközben épp szelfit készítettek.

A járvány oka, hogy az illetők nem tudják bemérni, hogy a karjuk és a csuklójuk tulajdonképpen milyen távolságban helyezkedik el a testüktől, és emiatt történnek a balesetek. Amikor épp szelfit készítünk, akkor sokszor sokkal inkább arra figyelünk, hogy megtaláljuk a megfelelő beállítást, és a telefonunkra figyelünk, miközben saját magunkat sodorjuk veszélybe anélkül, hogy erről tudnánk.

Ha te is azok közé tartozol, akik képesek mindent beadni egy tökéletes szelfi érdekében, akkor bizony, veszélyben vagy. Csak néhány vicces, ám annál szerencsétlenebb baleset, ami szelfizés közben történt emberekkel: egy fiatal lány gumiszőnyegen való ugrálás közben akart magáról képet készíteni, aminek az lett az eredménye, hogy összeütközött a levegőben egy másik emberrel, és törést szenvedett. Egy 17 éves lány úgy törte el a csuklóját, hogy rosszul esett le a lépcsőn rá, miközben épp lépcsőn felfelé készített magáról fotót. De nem csak a tinikkel történnek ilyenek, egy 40 éves nő több hónapot feküdt, mert egy népszerű turistalátványosságnál kövekre esett, mialatt magát fotózta.

Kim Kardashian, figyelj csak!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője