Ismerd meg Az év lakberendezője kategória idei jelöltjeit

2019.február.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A GLAMOUR Women of the Year szavazás már kezdetét vette és egészen március 1-ig szavazhatsz kedvenceidre, a hat különböző kategóriában. Ne maradj le, adj hangot véleményednek és támogasd szavazataiddal azt, aki szerinted a legjobban megérdemli.

Most az év közösségimédia szereplője kategóriában jelölteket ismerheted meg egy kicsit jobban egy kisfilmnek köszönhetően. A videóban Bertóty Eszter, Fekete Dóra, Pesti Gabriella, Vátyi Erika és Zai Viki mutatják meg komoly és bohókás oldalukat!

Neked ki a kedvenced?

Bertóty Eszter


Bertóty Eszter enteriőrtervező már gimnazista korában tudta, hogy ez az ő hivatása. Lakásokat, családi házakat, vendéglátóhelyeket, irodákat tervez és szépít ország-szerte, szakmai kiválóságát pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az első általa tervezett iroda elnyerte az Év Irodája pályázat fődíját. Eszter rengeteget utazik, ez is adja meg neki a kellő inspirációt a munkájához, legnagyobb tanácsadója pedig a perzsa agara, Anisah. Munkája mellett a jövőben a szakma oktatásával is szeretne foglalkozni.

Fekete Dóra

Fekete Dóra több mint tíz éve foglalkozik enteriőrtervezéssel, ez idő alatt számos magánház, lakás, étterem és még orvosi magánklinika is került ki kezei közül. Szenvedélye a tervezés és a design. Csodálatos dolognak tartja a folyamatot, ahogyan a terv megszületik, majd valódi formát öltve, kézzelfogható része lesz az életünknek. Dóra szerint a jó dizájn nemcsak szemet gyönyörködtető, de ki is szolgálja az adott funkciót. Missziója, hogy a szépséget és a funkcionalitást összehozza egymással, valami újat alkosson, vagy szebbé, jobbá tegyen tereket.
Hat éve saját stúdiót nyitott, amely belsőépítészeti dizájn bemutatóteremként és tervezői irodaként működik.

Pesti Gabriella

Pesti Gabriella fiatal, feltörekvő lakberendező. Stílusára jellemző a természetes anyagok használata és az amerikai ranch stílus. Kora ellenére hisz a papír és a lépték-vonalzó teremtő erejében, mindig keresi az új, formabontó megoldásokat. Jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetemen végzi belsőépítészeti tanulmányait. Eddigi legizgalmasabb projektje a S/ALON Budapest lakberendezési kiállítás volt, ahol egy saját enteriőrrel mutatkozott be.

Vátyi Erika

Vátyi Erika tíz éve dolgozik enteriőrtervezőként. Elsődlegesen magán-lakásokat, házakat és vállalati tereket tervez, valamint menedzseli kivitelezésüket. Célja nem pusztán jól funkcionáló és stílusos terek létrehozása, hanem azoknak a gyökereiktől való újraértelmezése. Úgy gondolja, a terek meg-alkotásakor feladata az azokban rejlő lehetőségek maximális kiaknázása annak érdekében, hogy az ott élő, azt használó emberek közti kohéziót erősítse. Legyen az otthon vagy épp egy munkahely. Sikerének záloga végtelen lelkesedése és elhivatottsága, s hogy nem ismer lehetetlent.

Zai Viki


Zai Viki, a szerethető minimalizmus nagykövete, enteriőrtervező és blogger, a Dizain márka alapítója. Több mint tíz éve foglalkozik családi házak, lakások, irodák és vendéglátóhelyek tervezésével. Határozott egyéniségével alkotja a csak rá jellemző enteriőröket. Munkáival rendszeresen találkozhatunk lakberendezési magazinokban. Kedveli a belső terek egyedi építészeti megoldásait, stílusát egyszerre jellemzi a finom elegancia és a játékosság. Minden általa alkotott térben találhatók olyan elemek, amelyek nem kaphatók kereskedelmi forgalomban. Blogjában hasznos tippeket oszt meg, és szándéka a vizuális kultúra fejlesztése hazánkban. Workshopokat is szervez, amelyeken a lakberendezés iránt érdeklődőket segíti.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője