Leteszteltük a Huawei Watch GT 2e okosórát - mindent tud, amire szükséged van

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Napjaink digitális dömpingjében el sem tudnánk képzelni az életünket különböző kütyük nélkül. Szerencsére a technika folyamatosan fejlődik, számtalan újdonság jelenik meg a piacon. Most mutatunk egy okosórát, ami minden képzeleted felülmúlja.

Kecses dizájn

Még tavasszal dobták piacra a HUAWEI Watch GT 2e új okosórát, ami az előző verziójához képest még több hasznos funkcióval robbant be a piacra, a népszerűsége pedig azóta is veretlen. Nem véletlenül, anélkül, hogy alaposabban szemügyre vennénk a funkcióit, a megnyerő külseje azonnal felhívja magára a figyelmet. Ha már a külsőségnél tartunk, fontos megjegyezni, hogy az óra rozsdamentes acélváza ívelt számlapja mindössze 9,4 mm vékony, és rendkívül keskeny AMOLED érintőképernyős kijelzője tökéletesen illeszkedik a színes szíjakhoz, a telefonoddal összekapcsolva pedig az éppen aktuális hangulatodhoz választhatod ki, hogy melyik számlappal szeretnéd éppen viselni.

Mindent tud, amire szükséged van

A csinos külső mellett, rengeteg okos funkciót is rejt ez a csodás kis kiegészítő. Az akkumulátora jelesre vizsgázott nálam, több, mint egy hétig bírta úgy, hogy egy teljes héten át folyamatosan használtam. Minden alkalommal aktívan mérte a folyamatosan változó stresszszintemet, az alvásom minőségét, a menstruációs ciklusok alkalmával pedig minden részletet nyomon követhettem. Mindezek után fontos megemlíteni azt is, hogy ez a kecses ékszerdoboz 15 különböző edzésmódot képes nyomon követni, a telefonnal összekapcsolva, a Huawei Health alkalmazás pillanatok alatt megmutatja, hogy az adott edzéssel összesen hány kalóriát égettem el és mindezt milyen pulzustartományban történt. Nyolc kültéri sportot, mint a futást, a sétálást, a mászást, a túrázást, a terepfutást, a biciklizést, a nyíltvízi úszást, a triatlont, a hét beltéri mozgásformák közül pedig a sétálást, a futást, a biciklizést, az úszómedencés úszást, szabadedzést, az ellipszistréneren és evezőgépen végzett mozgást tudja mérni.

A futáshoz külön funkciókat is nyújt, előre beállíthatsz olyan célokat például mennyi kalóriát akarsz elégetni, vagy éppen mennyi ideig szeretnéd az edzést folytatni. A pulzuskontroll kulcsfontosságú szerepet kap, a személyre szabott beállításokkal, magasság, súly, életkor megadásával a kütyü azonnal jelez, hogy éppen milyen pulzustartományban mozgsz, és mivel minden korábbi edzést tárol, így pillanatok alatt vissza tudod keresni, hogy az elmúlt időszakban milyen eredményeid voltak. Ha rám hallgatsz, feltétlenül próbáld ki te is! Olvass még többet a szuper funkciókról a consumer.huawei.com/hu/ oldalon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője