Olvasóink imádtak ezzel a porszívóval takarítani

2018.július.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ki szeret takatítani!? Mi ugyan nem! A rendet persze szeretjük, és ha tisztaság van a lakásban, de jó volna, ha mindezt a lehető legrövidebb idő alatt letudnánk.

Lényegesen lecsökkenthető a takarításra fordított idő, és egyúttal lényegesen jobb eredményt lehet elérni, ha olyan takarítóeszközöket szerzel be, amelyek tökéletesen ellátják a funkciójukat, meggyorsítják, könnyebbé teszik a takarítást, és nem mellesleg még hatékonyabbak is. A Miele márka innovatív háztartási kisgépeitől megszokhattuk, hogy hatékonyságban verhetetlenek. A márka első porzsák nélküli porszívója, a Blizzard CX1 már csak a emiatt is kipróbálásra érdemes eszköznek látszott.

A puding próbája persze az evés, ezért két olvasónk rögtön ki is próbálhatta, hogyan is teljesít a Miele márka újdonsága a valóságban, és bizony a véleményük igencsak meggyőző:

"A Miele porszívója biztosítja a remek minőséget és teljesítményt. Egy átlagos lakás vagy nagyobb ház kitakarítására teljesen megfelelő, akár mindennapos használatra is. A porzsák nélküli készülék könnyen üríthető portartállyal rendelkezik. Nagy előnye ennek a porszívónak még az A energiaosztály, amivel nem csak a pénztárcámat, de a környezetet is kímélhetem. Emellett szabályozóval is rendelkezik, amivel beállíthatjuk a szívóerőt, így még több energiát takaríthatunk meg. A por-visszabocsátása is elenyésző. A súlya számomra kicsit nehéz, főleg amikor esetleg egy magasabb helyet kell elérnem, és nem elég hosszú a cső, így kézbe kell tartanom, nyújtózkodás közben. A cső fogása nagyon kényelmes, jó kialakítású a görbülő ív, a fej könnyen siklik a padló felületen. Összességében egy nagyon erős és jó minőségű porszívóról van szó, ami ár-érték arányban verhetetlen. A Miele márkanév pedig garancia a hosszú élettartamra és a megbízható szervízrendszerre." - Kratancsik Réka

"Már a beindításkor kellemes meglepetés ért, hiszen a készülék az eddig próbáltakhoz mérve nagyon halk, akár beszélgetni is lehet mellette. Nagy előnye a méretre állítható cső, mivel a családban nagyobb magasság különbségek vannak. Tetszett továbbá, hogy állítható a szívás erőssége, így a különböző felületekhez könnyen alkalmazható. Miután végeztem a porszívózással nagyon könnyedén kiüríthetem a porgyűjtő tartályt, különösebb gond nélkül és nem kell porzsákkal bajlódni." - Kispál Brigitta

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője