Tedd le a telefonod és szerezz élményeket! Tökéletes hétvégi program az Aquaworldben!

2017.szeptember.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nemcsak a mobiljuktól, a ruhájuktól is megszabadultak az influencerek
Elindult az Aquaworld "mobil OFF, élmény ON!" rendezvénysorozata.

Tedd le a telefonod és szerezz élményeket! Tökéletes hétvégi program az Aquaworldben!
Fotó: Thinkstock

Becslések szerint Magyarországon a felnőttek több mint 80 %-a rendelkezik okostelefonnal, és közülük majdnem 90% érzi magát frusztráltnak, ha a telefonjuk nincsen elérhető közelségben. Hogyan lehet ezt a függőséget kezelni és elszakadni a mobilunktól? Erre talált megoldást az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő, amikor útjának indította a "mobil OFF, élmény ON!" programsorozatot, melynek első eseménye - egy egésznapos sportnap a legnépszerűbb videósokkal - most vasárnap mutatkozott be az élményfürdőben.

Az Aquaworld nemrég indított "mobil OFF, élmény ON!" kezdeményezése egy nem szokványos módját választotta a probléma megközelítésének: az Adage PR és kommunikációs ügynökség közreműködésével olyan Youtube videósokat vontak be a programba, akik saját maguk is az online világnak köszönhetik hírnevüket és a többszázezres követőtáborukat.
Ezek a véleményvezérek álláspontjukkal rengeteg ember nézőpontját tudják befolyásolni, kiemelkedően a 12-25 éves korosztályét - így a felelősségük a fiatal generáció életvezetésének kialakításában megkérdőjelezhetetlen. Jelenleg ők azok, akik az egyik leghitelesebben tudják demonstrálni az offline és az online lét közti határt, ahol az egyén kibillenhet egy kicsit a "kütyük" világából, és személyesen is átélheti az izgalmakat, erre pedig mi sem alkalmasabb, mint egy adrenalindús vízi élménybirodalom.

Az egésznapos sportprogramon olyan videósokkal focizhattak, vízilabdázhattak együtt a rajongók ezúttal élőben, mint a TheVRJani, Radics Peti, Walrusz, Nessaj, Broadtest, ihavenoideahungary, HenryKettner, Herczeg Hajni, Simonffy Péter, ApplePie, Nana, Matsukei vagy Latin Papucs. TheVRJani, a hazai youtuberek egyik legnépszerűbb képviselőjének elmondása alapján számára is nagyon fontos a tartalmas kikapcsolódás, így örömmel vett részt a programokban:

„Nagyon jó ötletnek tartom ezt a kezdeményezést, hiszen az online jelenlét mellett számunkra is fontos az, hogy személyesen is találkozhassunk a követőinkkel. Lényeges, hogy a saját, perszonális kapcsolatainkra elég időt fordítsunk, hiszen mindenki számára ez az elsődleges platform a kommunikációra. Néha le kell tenni a telefont, és kicsit szétnézni az igazi valóságban.”– mondta el TheVRJani.

Az Aquaworld szándéka a kezdeményezéssel az, hogy megmutassák, hogyan lehet ebben a "párhuzamos világban" mobil és okoseszközök nélkül is olyan programokat szervezni a fiataloknak, vagy éppen a családnak, amelyek minőségi tartalommal bírnak, és minden korosztály számára szórakoztatóak. Ezt az elképzelést igazolja ez a rendezvény is, amire közel 2000 ember volt kíváncsi, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője