Zéró hulladék: Csupán választás kérdése a környezetkímélő életmód

2017.március.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

2017. március 22-én a Zöld Hősök előadássorozat első állomásaként Budapestre látogat Bea Johnson, francia származású, Amerikában élő blogger és író, a hulladék- és pazarlásmentes életmód egyik legjelentősebb képviselője, aki egy előadás keretében osztja meg praktikus, könnyen megvalósítható tapasztalatait és ötleteit arról, hogyan lehet mindennapjainkból száműzni a szemetet.

Fotó: Zero Waste France

A zöld témákra és a fenntartható életmódra fókuszáló hazai ECOLIFE magazin az idei évben indítja útjára a Zöld Hősök című rendezvénysorozatát, ahol ismert magyar és nemzetközi előadók előadásaival próbálják meg közelebb hozni a nagyvárosi lakosság számára a nemzetközileg ökosikk megatrendnek is nevezett életmód különböző aspektusait.

Nicole Markwald

A sorozat első rendezvényének sztárja az amerikai Bea Johnson, akit a pazarlásmentes életmód egyik legjelentősebb képviselőjének tartanak világszerte. Bea Johnson Zero Waste Home címmel megjelent könyvét, melyben a szinte teljes hulladékmentességig eljutó útjának kihívásait és megvalósítását is bemutatja a szerző, eddig összesen 13 nyelven adták ki, és több országban bestseller is lett.

Ezt olvastad már? Fókuszban a nő és a környezet: Bemutatjuk a Müskinn X Zina új táskáit

Bea Johnson szenvedélyes előadásairól a világ legnagyobb cégei és legnevesebb médiumai nyilatkoznak elismerően. Mozgalmának lényege, hogy a minőségi választások, és nem a lemondás vezetnek a kevesebb szeméthez otthonunkban és a nagyvilágban.

A hazai esemény weboldala: http://ecolifegroup.hu/events/bea-johnson
Jegyértékesítés: https://oneticket.hu/az-ecolife-bemutatja-bea-johnson-eloadasa-budapesten-230
A sztárelőadó mellett az est házigazdája a szintén "zöldgalléros" Bombera Krisztina folytat majd kerekasztal-beszélgetést olyan szakemberekkel és cégek képviselőivel, akik valamennyien érintettek a hulladékmentesség témakörében:
Jelen lesz Dorogi Gabriella (Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt.), Erdős László (MTA Ökológiai Kutatóközpont tudományos munkatársa), Kump Edina (környezetvédelmi szakember, Hulladékmentes.hu), Urbán Csilla (Humusz Szövetség alelnöke) és Vadon János (televíziós és rádiós műsorvezető, Reggeli Show).


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője