5 csillagjegy, akinek TILOS visszamennie az exéhez

2018.szeptember.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha nemrég estél túl egy fájdalmas szakításon, biztosan benned is időről-időre felmerülnek a kérdések, hogy vajon helyesen cselekedtél-e, vagy hogy nem kéne-e felhívni őt, megkérdezni, hogy van. Ne aggódj, ez teljesen normális, főleg abban az esetben, ha a szakítás nagyon hirtelen történt.

5 csillagjegy, akinek TILOS visszamennie az exéhez
Fotó: Shutterstock

Majdnem minden esetben legalább az egyik félnél felmerül, hogy mi lenne, ha adna, vagy kapna egy második esélyt. Az asztrológiának azonban erre is megvan a maga válasza, 5 csillagjegy szülötteinek csak azt mondhatjuk, hogy felejtse el, hogy feléleszti a régi kapcsolatát. Megmutatjuk, melyik 5 jegyről is van szó, és miért ballépés számukra visszamenni az exükhöz.

1. Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az Oroszlán jegyűek nagyon dominánsak az életük szinte minden területén. Magabiztosak, és elvárják, hogy mindig a számura megfelelő bánásmódban részesüljenek. Épp ezért valószínűleg kinevetnének, ha kérnél még egy esélyt, az pedig, hogy egy oroszlánt könyörögni láss, maximum az álmaidban fordulhat elő, hiszen ők annál sokkal büszkébbek. Minél nagyobb elánnal rohansz utána, ő annál jobban nyeregben érzi magát. Az Oroszlánok tudják, hogy nekik a legjobb jár, és elhitetik veled, hogy hatalmas hibát követtél el.

5+1 dolog, ami elsőre romantikusnak tűnhet, de igazából menekülnöd kéne

5+1 dolog, ami elsőre romantikusnak tűnhet, de igazából menekülnöd kéne

2. Skorpió (október 23. - november 21.)

Ha van Skorpió az ismerősi körödben, biztosan te is tudod, hogy vannak dolgok, amikben nem ismernek tréfát, és a (pár)kapcsolatok is ide tartoznak. Ha egyszer elveszik a bizalom, azt már sose tudod visszacsinálni, bárhogy is próbálkozol. Utálják a hazugságot és az igazságtalanságot, ráadásul nagyon jó orruk van hozzá, szinte azonnal megérzik, ha valami nem stimmel. Mindenfajta konfrontációból a lehető legjobban akarnak kijönni, az pedig, hogy visszavegyenek valakit az életükbe, aki korábban megbántotta őket, elképzelhetetlen.

3. Nyilas (november 22. - december 21.)

Senki nem értékeli annyira a függetlenséget, mint egy Nyilas jegyű, pláne egy szakítás után. Elfogadják, hogy az élet múlandó, így a legjobban azt szeretik, ha sodródnak az árral. Ebből is látszik, hogy nekik egy kapcsolat sokszor csak hátráltató tényező az életükben, így ha az együtt töltött idő alatt nagyon ragaszkodtál hozzá, minden bizonnyal most nagyon boldog, hogy végre egy kis levegőhöz juthat.

4. Bak (december 22. - január 19.)

A Skorpiókhoz hasonlóan a Bakok sem szeretik, ha valaki nem veszi őket komolyan. Számukra az önkontroll létszükséglet, így még a legdurvább szakítás közepette is biztos lehetsz benne, hogy uralkodni fog magán, és a világ minden kincséért se adna még egy esélyt. Ha megbántottad, sose fog megbocsátani. Ha mégis megmaradna köztetek bármilyen kapcsolat, vigyázz, nem biztos, hogy a legjobbat akarja majd neked…

A szó, amit sose lenne szabad kiejtened, ha a pároddal vitázol

A szó, amit sose lenne szabad kiejtened, ha a pároddal vitázol

5. Vízöntő (január 20. - február 18.)

A Vízöntők nehezen fejezik ki az erős érzelmeket, legyenek azok akár pozitívak vagy negatívak. Egy valami azonban biztos; sose lehet kiengesztelni őket, ha egyszer megtört a bizalom. Meglehet, hogy szóba áll veled, de azt is csak azért, hogy elkerülje a konfrontációt, és nem akarja, hogy csalódott maradj. Minden döntésüket alaposan átgondolják, és tudják, egy második esély valószínűleg sokkal több fájdalommal járna, mint amennyit az egész megér.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője